Stvarno nećete verovati šta Jelena Đoković jede u najnovijem videu

Skrinsot/Instagram/jelenadjokovicndf

Ko bi rekao, čuda da se dese.

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića godinama je sinonim za zdrav život. Ona izuzetno vodi računa o svojoj ishrani, a poznato je da je prešla na vegansku ishranu o čemu je i javno govorila.

Ona se već dugo pridržava ishrane koja ne uključuje meso, mleko i šećer – i to još od studentskih dana. Na svom Instagramu ponekad se pohvali kulinarskim umećem, a njeni obroci su puni hranljivih nutrijenata. Kako je ranije objavljivala na Instagramu, za doručak Jelena Đoković obično jede ovsene pahuljice.

Međutim, iako je poznata po zdravom načinu života, Jelena očigledno nekad sebi da oduška i počasti se burekom, verovali ili ne.

A kako izgleda kada Jelena Đoković jede jelo koje spada u omiljene pekarske proizvode među Srbima, ali za koje se veruje da goji?

E, pa to nam je pokazao dr Gabor Mate, lekar, pisac i stručnjak za dečji razvoj.

Naime, on je objavio snimak sa Noletovom suprugom iz Sarajeva, a na kojem se može videti da sede za stolom, na kojem je skoro smazan burek, a Jelena sama kaže da upravo jedu ovaj specijalitet. Doduše, deluje kao da je Jelenin sa sirom, ne onaj čuveni s mesom.

„Super“, „Burek je poznato i popularno jelo širom Balkana. Jedno od mojih omiljenih jela iz detinjstva“, samo su neki od komentara.

Inače, Jelena Đokovičć je svojevremeno otkrila svoj jelovnik.

„Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a trideset odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju“, rekla je jednom prilikom Jelena Đoković.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram