Jelena Đoković obukla korset s kog je teško skrenuti pogled

Ne pravi greške.

Jelena Đoković privlači pažnju svojim elegantnim modnim izborima. Tako je bilo i na nedavnom predavanju „Mudrost traume“ koje je održala s dr Gaborom Mateom u Beogradu, a koje je organizovala Fondacija Novak Đoković.

U okviru predavanja Jelena Đoković javno je progovorila o izazovima s kojima se susreće većina roditelja pri odgoju dece, a istakla je i neke vlastite primere kao majka šestogodišnje Tare i osmogodišnjeg Stefana koje ima zajedno sa suprugom Novakom Đokovićem.

Jelena i Novak Đoković Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Đoković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za ovu priliku odabrala je poslovno izdanje s efektnim kolorističkim odmakom. Tačnije nosila je belu pensil suknju i salonke u boji kože, a koje je uparila s korsetom (Marella, 147 evra).

Najviše pažnje privukao je upravo korset zbog upečatljive boje. Reč je o modelu koji se pripija uz telo i na suptilan način naglašava ženstvenu siluetu.

Novak i Jelena Đoković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Korzet ima srcoliki oblik i dva lažna džepa s prednje strane. Napravljen je od kombinacije viskoze i poliestera, a krasi ga i veliki rajsferšlus otpozadi.

Jelena Đoković je ovo poslovno izdanje zaokružila s decentnim zlatnim satom i nekoliko najdražih komada nakita, piše zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram