10 dokaza da su Jelena i Novak Đoković potpuno otporni na tračeve o razvodu

Jedna fotka je posebno zanimljiva.

Oči celog sveta uprte su u njih i svaki njihov korak se detaljno analizira – to je cena koju Novak i Jelena Đoković plaćaju jer je on najbolji teniser na svetu. To ujedno znači i da se malo-malo pojavi neki trač kako on nju vara, kako ona ne mari za njega, kako se stalno svađaju, kako su pred razvodom, ali sve vešto kriju od javnosti.

Ali koliko je istine u tome?

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako malo bolje pogledamo kako se Nole i Jelena ophode jedno prema drugom, posebno van svečanih prijema, u onim običnim svakodnevnim situacijama, videćemo da sve to više miriše na ljubav nego na lažnu sliku sreće.

Cela nacija je nedavno videla kako Jelena Novaku briše suze i grli ga kada se rasplakao na dočeku naših najboljih sportista kod Skupštine Grada Beograda.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Čim je Jelena Đoković videla da njen suprug proživljava jedan od najsnažnijih emotivnih trenutaka u životu, progurala se između svih i došla do njega i zagrlila ga je.

Potom je isplivao snimak sa proslave nakon dočeka koji takođe jasno pokazuje koliko se njih dvoje vole.

Kada je Vlado Georgiev zapevao pesmu „Mi nismo mi“, Novak je oduševljen zagrlio Jelenu, pa su zajedno lagano igrali u ritmu.

O odnosu Novaka i Jelene Đoković možda više od svega govore paparaco snimci i fotografije – u trenucima kad misle da ih niko ne vidi.

Ovog leta njih dvoje su bili su Dubrovniku i u jednom akva-parku poput dece uživali na vodi, smejali se, ljubili, grlili.

Ali vesti o navodnom razvodu i svađama neprestano se nižu. Tako je bilo i prošlog leta kada su snimljeni na plaži u Španiji gde su se navodno prepirali.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, samo koji trenutak kasnije njih dvoje se ljube poput tinejdžera dok šetaju sa decom.

Slično je bilo i 2021. u Marbelji – jedan običan spontan trenutak i Novak koji ne ispušta Jelenu iz naručja.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Isto je bilo i leto pre toga, 2019. Na svakih par koraka tokom šetnje uz more njih dvoje zastanu, pa je Nole poljubi u kosu.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I kad nisu sami, oni ne mogu da sakriju strast koja je među njima.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Možda najslađi prizor od svih je jedan iz Milana 2016. godine.

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Novak i Jelena stoje na pešačkom prelazu i čekaju da pređu ulicu, pa i taj trenutak koriste za nežnost – on je obgrlio oko struka i ljubi je.

I daleke 2011. u Sen Tropeu na plaži bilo je jasno da su se našli.

Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Sve to možda najbolje potvrđuju njegove reči.

„Razumem da je ljudima zanimljivije da pročitaju Nole i Jelena se razvode, nego Nole i Jelena se vole. Ali to ne utiče na mene i Jelenu jer mi se zaista volimo. Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan negujemo, da ne zapustimo ono što našu ljubav čini tako snažnom. Za svaki odnos je važno da ne podrazumevamo stvari i da ga ne zanemarujemo. Poslovni, privatni, ljubavni, porodični, bračni.. Posvetio sam se svemu što je nama važno“, rekao je on za hrvatsku Gloriju.

Na kraju, ako su Novak i Jelena sve prevarili i ne slažu se, nego se samo pretvaraju da su srećni zajedno, onda to zaista dobro rade.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram