Zavirite u luks kuću ćerke najbogatije Hrvatice – sa 14 soba

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Petra Eklston pokazala je javnosti unutrašnjost svoje luksuzne kuće Sloan Haus u Londonu - a njen dom trenutno je jedan od najatraktivnijih u britanskoj prestonici.

Ćerka najbogatije Hrvatice Slavice Eklston i Bernija Eklstona , 32-godišnja Petra, otvorila je vrata svog luksuznog doma u Londonu javnosti. Njen dom bi se mogao uskoro naći na prodaji i to po ceni od vrtoglavnih 13 miliona evra, piše Dnevnik.hr.

Kuća poznata pod nazivom Sloane House izgrađena je krajem 18. veka i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici, a Petra je sada na Instagramu svima pokazala i kako izgleda luksuzna unutrašnjost.

„Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati, trebalo mi je puno hrabrosti i uveravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome“, napisala je Petra uz objavljeni video, a u kuću je pustila i novinare časopisa Architectural Digest za koji je dala intervju.

Petra i njen bivši suprug Džejms Stant kuću su kupili 2010. godine, a pet godina joj je bilo potrebno da je uredi onako kako je to sama zamislila.

„Kopali smo 15 metara duboko. Gradilo se gore i dole kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dečju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća je imala veliki potencijal postane imanje koje oduzima dah“, otkrila je.

Petra je u njoj provela i karantin zbog koronavirusa, zajedno s decom i svojim verenikom Semom Palmerom s kojima rado posećuje i rodnu zemlju svoje majke.

Njihov dom trenutno se nalazi u Brentvudu u Los Anđelesu, pa razmišljaju o prodaji ovog bajkovitog britanskog imanja s čak 14 spavaćih soba. Petra je Sloan House kupila po ceni od 80 miliona dolara, u obnovu je uložila 34 miliona.

***

Bonus video: Luvr – najveći muzej na svetu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram