Moderna i praktična ulazna vrata – idealna za stan

Foto: Shutterstock

Pre nego što oglase nekretninu vlasnici stanova moraju da naprave neophodne izmene da bi zaštitili svoju nepokretnost, povećali joj vrednost i stanarima obezbedili veći komfor.

Kvalitetna ulazna i unutrašnja, klizna vrata su dobra investicija koja će se višestruko isplatiti kroz nesmetano funkcionisanje, bolju zaštitu doma i osiguravanje veće korisne površine u unutrašnjem prostoru.

Ulazna sigurnosna vrata za zaštitu doma uz besprekorno funkcionisanje

Sigurnosna vrata su posebna vrsta ulaznih vrata koja su dodatno ojačana za bolju zaštitu stana, ali donose i druge benefite što je važno baš kada su u pitanju stanovi koji se izdaju.

Stanari nisu uvek oprezni pri zatvaranju i otvaranju vrata, gube ključeve i postoji rizik da budu bučniji dok su u domu. Sve se to rešava sa ulaznim sigurnosnim vratima koja imaju višestruki sistem zaključavanja, ojačane šarke, posebne brave, ojačanje čelikom, ali su pri tome laka i funkcionišu besprekorno.

Važno je naglasiti i to da ona nisu neprobojna, ali je provaljivanje znatno teže i uz veću buku pa su šanse za uspeh jako male. Velika prednost je i to što ne privlače znatiželju, izgledaju kao i svaka druga ulazna vrata, ali je neovlašćen ulazak gotovo onemogućen.

Krasi ih i odlična izolaciona sposobnost pa će stan imati veću termičku izolaciju, ali i manji prodor buke što će stanarima dati veću privatnost i zaštiti druge stanove.

Upravo zbog svih ovih karakteristika, stan za sigurnosnim vratima vredi više što će privući više stanara i svakako da može biti osnov za nešto višu kiriju jer interesenata neće manjkati.

Klizna vrata – estetika i funkcionalnost u jednom modelu

Klizna vrata su ređe korišćen model sobnih vrata, ali pružaju jedinstvene pogodnosti pa su odlične za stanove za izdavanje.

U svakoj prostoriji dodaju po 1 m2 što olakšava uređenje čak i u najmanjim stanovima, a stanarima osigurava više prostora za komforno stanovanje i funkcionisanje.

Odlikuje ih kvalitetna drvenarija, ali i odlični okovi, klizači i šine, pa se lako i bezbedno pomeraju za otvaranje i zatvaranje bez ikakvih poteškoća.

Klizna vrata se mogu iskoristiti i za pregrađivanje prostorija što je izuzetno važno kod stanova koji se izdaju. Mogu biti jednostruka ili dvostruka, zatvorena ili sa staklom, u raznim bojama i sa dekorativnim okovima…

Neobično uređen prostor i nesvakidašnji odabir unutrašnjih vrata sigurno neće proći neprimećeno. Daće šarm prostoru, prostorije će delovati veće, a zakupci će biti zadovoljniji.

Uloženo se isplati

Specijalna ulazna vrata i kvalitetna unutrašnja stolarija će podići vrednost nekretnini koja će se izdavati za više novca, ali će zahtevati i manje ulaganja.

Vrata nove generacije funkcionišu besprekorno, ne kvare se lako i napravljena su od materijala koji su ekološki prihvatljiva.

Stanari će imati lepši prostor za stanovanje, bolje izolovan i bezbedniji.

Život u iznajmljenom stanu, u zgradi u kojoj se komšije ne poznaju nikada nije lak. Ipak, kada se pronađe nekretnina koja je odlično obezbeđena, komforna i lepo uređena preseljenje je mnogo lakše, a period prilagođavanja znatno kraći.

Zbog toga uvek postoji veliko interesovanje za stanove koji se pružaju bolje uslove po višim cenama pa se ulaganje u kvalitetna vrata svakako isplati i donosi višestruku korist.