Ideje da svoje malo kupatilo od ćumeza pretvoriš u luks oazu

Foto: Marko Beric / Panthermedia / Profimedia

Iskoristite neki od ovih dizajnerskih trikova.

Ako planirate da renovirate kupatilo sigurno već znate koliki je to posao, majstori, majstori, majstori i mnogo novca, živaca i vremena će vam otići na tu akciju.

Međutim, ako je vašem kupatilu ipak neophodno renoviranje sigurno će vam značiti ovi predlozi koji će vam pomoći da uredite svoj mali prostor tako da podseća na ona luksuzna kupatila.

Uz razne dizajnerske trikove možete uticati na percepciju vašeg prostora i od „kutije za cipele“ možete dobiti funkcionalno i moderno kupatilo za uživanje.

Idealno bi bilo da vaše kupatilo poseduje prozor kako bi prostor dobio na veličini, ali ako to nije slučaj rešenje je da postavite kvalitetnu rasvetu, i iako belo svetlo čini prostoriju širom, žuto svetlo je ipak naš odabir zato što će vaše kupatilo učiniti prijatnijim i toplijim.

Još jedan trik kojim se služe dizajneri enterijera jeste postavljanje velikog ogledala. Ono čini da vaš, inače mali prostor, deluje mnogo šire i veće.

Ako ne znate gde ćete sa stvarima u vašem malom kupatilu, najbolje bi bilo da birate viseće elemente koji će zauzeti što manje prostora.

Na taj način ćete dobiti mesto za odlaganje peškira, razne kozmetike i ostalih sitnica koje su vam neophodne u kupatilu

Pošto u malom kupatilu nemate mnogo prostora za skladištenje stvari, razmislite o tome da veš mašinu preselite u neku drugu prostoriju, a ukoliko imate prostora za neki skladišni element, neka on bude visok i uzak.

Potrudite se da iskoristite svaki pedalj prostora uključujući i vrata od kupatila koja mogu poslužiti kao odlično mesto za odlaganje peškira ukoliko nemate gde drugde da ih smestite.

*

***

Bonus video: Boemski salonac u kom je uhvaćen stari duh Zemuna


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram