Slike iz života gej tate troje dece

Foto. Instagram/nycgaydad

Hoze Rolon iz Njujorka je samohrani otac troje dece i postao je zvezda društvenih mreža kao "gej tata". Kaže da mu je želja da mladima iz LGBTQ zajednice pruži podršku da se ostvare kao roditelji.

Hoze Rolon (44) je odrastao maštajući o tome da će jednoga dana imati decu, ali kao homoseksualac nije verovao da će mu se ta želja ostvariti.

„Odrastao sam u mačo porodici u kojoj je tata vikao na mene da moram da hodam kao muškarac, a ne kao peder“, prisetio se Rolon u razgovoru za Today.

 

 

View this post on Instagram

 

SHADY ROSE ? : Someone in a funky mood out of nowhere said to me once, “You always look at life with rose-tinted glasses”… ? I wasn’t offended…clearly not knowing enough about my life or how I operate. Don’t confuse positivity with being naive. I count my blessings as they happen. I acknowledge them as they happen. i put it out to the universe as they happen. I remind others (like I did this person) to do the same. It’s inevitable, shit’s gonna go down to challenge us as human beings as it has for many of us this year. But I can’t afford to walk around leaving a bitter pill stuck in my throat. I know many of you can relate—especially in 2020 with COVID, the election, and everything in between. I’ve had enough handed to me to know the moment I get too comfortable, the universe comes down to veer its ugly head. We’ve been dueling each other since I was a kid, but as man, I try to Tango with her while sleeping with one eye open. It was important for me to reiterate to Mz. Shady Rose, although I may appear to show up with rose-tinted glasses, trust I’m carrying a prettier box cutter in my back pocket ready to protect what’s mine while giving you the best hug of your life. ?? ? ? #lgbtqfamily #lgbtq #latinxfamily #gaydads #dadsofinstagram

A post shared by José Rolón (@nycgaydad) on

Danas, ovaj njujorški planer venčanja je samohrani otac sedmogodišnjeg sina Ejverija i šestogodišnjih bliznakinja Lile i London, a dogodovštine ovd porodice na TikToku prati oko 175 hiljada ljudi.

Iako je zahvaljujući svom smislu za humor postao popularan na društvenim mrežama, njegov život je obeležila tragedija. Naime, 2013. godine Rolonov suprug Tim Merel umro je u snu. U tom trenutku, Ejveri je bio beba, a surogat majka je bila u 11. nedelji trudnoće s devojčicama. Rolon  je bio prestravljen, nije mislio da će moći sam da odgaja troje dece.

„Suprug i ja smo bili sjajan tim. Nisam mogao da zamislim da to radim bez njega“, priznao je Rolon: „Ali kada sam se probudio tog dana, kada je bila Timova sahrana, pomislio sam: ‘Ejveri je upravo izgubio oca. Šta bi bilo kada bi se i meni nešto dogodilo?’ Nisam želeo da ga ostavim samog na ovom svetu. Znao sam šta treba da radim.“

Vest o tome da će njihova porodica postati bogatija za dva člana je objavio upravo na sahrani, dok je u crkvi pred 400 ljudi držao pogrebni govor. „To je bio moj poziv na ljubav i molitve. I od tada me svi podržavaju. Zaista je potrebno celo selo za odgajanje dece“, rekao je Rolon.

 

 

View this post on Instagram

 

#tbt to where our family selfies began ❤️ #lgbtqfamily #latinxfamily #gaydads #dadsofinstagram

A post shared by José Rolón (@nycgaydad) on

I ako samo pogledate slike iz života njegove porodice – čini se da im ide prilično dobro.

„Od usamljenika postao sam neko ko ima divnu porodicu punu ljubavi“, zaključuje Rolon, a prenosi Index.

 

 

View this post on Instagram

 

Beauty School Dropouts #lgbtqfamily #lgbtq #gaydads #beautyschooldropout #latinxfily #fyp #parenting

A post shared by José Rolón (@nycgaydad) on


*


*


*


*


*

***
Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram