(FOTO) „Postaješ čovek“: Čeda Jovanović ispratio sina u svet

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr

Političar Čedomir Jovanović na svom Tviter nalogu podelio je emotivan porodični trenutak.

Naime, lider LDP-a odlučio je da u četiri fotografije predstavi emotivan trenutak za svakog roditelja – kada dete kreće na fakultet, posebno težak ukoliko su to kao u ovom slučaju, studije u inostranstvu.

Svom sinu Mihajlu Lajfu Čedomir Jovanović je napisao:

„Tvoja je Zemlja cela, sve što je na njoj i više od toga. Postaješ čovek, sine moj“, napisao je Jovanović, očigledno parafrazirajući pesmu Radjarda Kiplinga „Ako“.

Komentari su bili raznoliki – mnogi su pisali kako je i njima bilo teško kada su se našli u sličnoj situaciji, pa su Čedinom sinu poželeli sreću.

*

*

Ipak, bilo je tu i kritika:

*

*

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena pored Mihajla imaju još troje dece, ćerke Janu Hart, Zoru Fejt i Anđeliju Fej. Par je u maju ove godine obeležio 18. godišnicu braka. 

Čeda je tom prilikom supruzi Jeleni posvetio emotivnu poruku:

“Koliko sam srećan što provodim svoj život sa njom. I dalje me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. I dalje je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo”, napisao je.

Inače, par je nedavno bio u centru skandala kada je Jovanović 18. jula na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”, udarivši ga reketom za tenis zadao više puta u predelu glave i tela.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram