Opasna Hrvatica iz Senki mama u 42: Da sam rodila sa 20, ne bih bila ispunjena

leona paraminski
Foto: Instagram/leonaparaminski

Hrvatska lepotica prvi put u Hrvatskoj sa ćerkicom.

Glumica Leona Paraminski je krajem prošlog leta rodila ćerkicu Liv i to u 42. godini. Ona je nedavno posetila svoju rodnu zemlju, a ovog puta povratak u domovinu za nju ima veliki značaj. Razlog se krije u tome da je prvi put sa njom u Hrvatskoj i desetomesečna Liv.

Leona već osam godinama živi sa suprugom Tomom Komljenovićem u Kaliforniji, a zamimljivo je da se porodila u istoj bolnici Santa Monika Cottage kao i Megan Markl kada je dobila svoje drugo dete, ćerkicu Lilibet.

Glumica je za hrvatske medije skoro podelila svoju priču o dugoočeivanom detetu, kao i o životu u Americi.

„Mene je to iskustvo potpuno promenilo, obogatilo, raznežilo… Dalo mi je neku dubinu. Evo, to je to. Stalno sam sad prenežna, verovatno su to hormoni jer dojim, ali ja sada ne mogu da zamislim život bez nje. Ali, da je predivno, predivno je imati decu. Ja bih odmah drugo“, rekla je Leona.

Glumica je dodala kako se povremeno mirila i sa najgorim ishodom.

„Osećala sam duboko da se to meni mora dogoditi, da je moram da imam dete u životu i da ću ga imati i da ću biti majka. Kada se nije događalo nisam pomišljala „možda mi nije suđeno“. Instinktivno sam osećala da će se to ipak dogoditi, ali da još moram da idem da pokušavam. Tako sam došla taj zadnji put i išla da probam uprkos svemu, kovidu, putovanjima, restrikcijama, svemu. Išla sam u najgore vreme. Po zimi, sama, ona je čekala smrznuta tri meseca. Onda se taj transfer tako dogodio, sa lakoćom“, rekla je glumica.

Glumica se krajem pretprošle godine podvrgnula postupku vantelesne oplodnje i to u – Hrvatskoj. Kad je postala majka život joj se iz korena promenio.

„Možda jesam malo prestara, u smislu da su mi neke stvari malo teže, fizički, ali mentalno, ja sam sada spremnija nego ikada. S 20 ne bih nikada cenila to, taj dan, to dete, sve s njom što prolazim, taj svaki dan, taj svaki trenutak, jer bih jednostavno imala nešto, zanimale bi me druge stvari. Ne bih bila toliko ispunjena. Da, šteta je što ću imati 60 i ići u školu, biću malo starija, ali nema veze, uvek izgledam mlađe, pa je ok“, rekla je kroz smeh Leona.

Sada je već izvesno da će se srećna porodica iz Santa Barbare preseliti u Hrvatsku.

„Ja sam zapravo uvek sanjala da ću da živim negde kod nas ili na ostrvu, u Evropi ili negde. Ali, htela sam da vidim, da probam“, dodala je glumica za kraj.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom