Mamazjanija: Ispovest Mine Sovtić o rizičnoj trudnoći, teškom porođaju i tome kakva je baka Anica Dobra

Mlada glumica Mina Sovtić (28), koja je pre pola godine rodila ćerku, otvara drugu sezonu podkasta „Mamazjanija“ i priča o svim izazovima koje joj je priredila ova do sada najveća i najvažnija - životna uloga.

O sigurnosti i životu svoje bebe, Mina je odgovorno razmišljala još dok je njena ćerkica Luna bila u stomaku, a rizična trudnoća vezala je za kuću i krevet, što joj nije lako palo, ali ističe da se na taj način pripremala za život sa bebom, iako tek sad uviđa da je, kako uz osmeh kaže, trebalo više da spava.

Foto: Nova.rs/Video

Zašto je ćerkica po izlasku iz porodilišta imala dva imena?

Koliko preterana briga ponekad može da optereti?

Zašto je nemoguće biti spreman za porođaj carskim rezom?

Koliko joj je u prvih nekoliko meseci po porođaju značila pomoć majke i svekrve, naročito uz bebu koja ne voli da spava?

Pročitajte još:

Zašto svoju mamu, čuvenu glumicu Anicu Dobru, nikad nije zvala po imenu, čak i kad je to bilo moderno, nego uvek samo i jedino – mama?

Možemo li na svojoj deci da primenimo modele vaspitanja koje su kreirali naši roditelji?

O ovim novim momentima i emocijama u životu, promenama navika i dodatnim obavezama, kao i o trudnoći koja je zahtevala mirovanje i porođaju hitnim carskim rezom, na koji nije bila spremna, podršci muža Luke, koji je bio uz nju dok je Lunu donosila na svet, a sada joj predlaže da ode na trodnevno putovanje i odmori od bebe i brige, do povratka na posao, na snimanja, samo dva meseca posle porođaja, priča nasmejana mama i talentovana glumica Mina, u prvoj epizodi nove sezone našeg podkasta.

Foto: Mamazjanija

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a epizode će na ostalim platformama biti dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro, i to na YouTube kanalu Nova Video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Ceo video pogledajte na početku ovog teksta.