5 kontroverznih momenata koji su obeležili prvu sezonu Mamazjanije

Pokrenuli smo mnoge diskusije i skrenuli pažnju na teme o kojima se u javnosti ne govori koliko bi trebalo.

Podcast Mamazjanija, u produkciji portala Zadovoljna.rs, trenutno je na letnjoj pauzi, a pre nego što se u septembru Ana Marković vrati sa novim zanimljivim gostima i temama, podsećamo vas na momente iz prve sezone koji su podigli najviše prašine.

Goca Tržan – neću da upišem dete u privatnu školu

Ova mama jedne tinejdžerke tokom razgovora osvrnula se na vaspitanje svoje ćerke, moderno doba koje nameće brojne imperative u odnosima roditelja prema deci i prezaštićenosti, zbog koje će se u svetu, kad postanu svoji ljudi, jednog dana slomiti, opeći, trpeti posledice, jer iz staklenog zvona – svaki izlazak je trauma.

Maja Žeželj – škole u Srbiji ne spremaju decu za život

O najvećim izazovima roditeljstva u današnje vreme, o suočavanju dece sa spoljnim svetom i svim preprekama koje ih tamo čekaju, iz svog iskustva nam je pričala voditeljka Maja Žeželj.

Bojana Stanković – svako drugo dete ne govori

Edukatorka Fondacije za bezbednost dece na internetu, psihoanalitičarka, autorka knjige “Deca uče od nas”, ali i mama devojčice i dečaka Bojana Stanković objasnila je koji su uzroci, ali i stravične posledice nekontrolisanog korišćenja tehnologije u rukama dece.

Anđela Jerinić – zašto su deca napolju u 23 sata

Anđela Jerinić, koja je sertifikovani trener za spavanje i mama dva dečaka izazvala je veliku raspravu među mamama na društvenim mrežama, onim što je rekla na temu toga kad dete treba da ide u krevet.

Milica Đurđević Stamenkovski – nećemo nikad moći da se odužimo našim majkama

Neprosredno pre rođenja blizanaca, narodna poslanica je gostovala u jednoj od prvih epizoda Mamazjanije i najiskrenije dosad govorila o svojoj porodici i trudnoći u kojoj je radila maltene do poslednjeg dana.

Mamazjanija se vraća od septembra sa drugom sezonom, a premijerno ćete, kao i do sad, gledati nove epizode svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a epizode će na ostalim platformama biti dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutru, i to na YouTube kanalu Nova video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.