„Imam 13 braće i sestara i svi smo spavali u dva kreveta“

Foto:Screenshot/TikTok

Žena po imenu Kler je na TikToku otkrila kako je bilo odrastati s 13 braće i sestara. Kako kaže, njihov dom u detinjstvu je bio velik, ali i poprilično "uništen".

Kler je 12. od 14 dece i priznaje da nije uvek bilo lepo imati toliko braće i sestara.

Objasnila da je njihova kuća često bila u zapuštenom stanju. Bilo je „puno rupa u zidovima, puno razbijenih prozora zbog dece koja su neprestano svuda trčkarala“, ispričala je.

U jednom od videa je pričala i o svim stvarima koje nije mogla da ima, jer je bila okružena s toliko dece. Između ostalog, objasnila je kako je spavaću sobu delila s pet sestara.

Opisujući svoje iskustvo Kler je rekla: „Dakle, kako bi uštedeli prostor, moji roditelji su odlučili da stave dva velika bračna kreveta u sobu, a onda smo se svi noću uvlačili u njih“.

POGLEDAJTE JOŠ:

Takođe, nikada se niko nije preterano trudio oko kreiranja posebnih obroka koje su deca nosila u školu.

„Svakog jutra na pultu je bilo oko 28 komada hleba na koje bi moj otac bacao maslac od kikirikija i žele. Ako vam se nije svidelo šta je otac spakovao, mogli ste sami da napravite svoje“, objasnila je.

Osim toga, nikada nisu odvojeno slavili rođendane. Recimo, u oktobru je svake nedelje bio nečiji rođendan, pa bi zabave bile zajedničke.

Međutim, Kler je zaključila da je imala srećno detinjstvo. Dok su neki njeni pratioci zaključili kako su najsrećniji upravo oni koji odrastaju u velikim porodicama, drugi nisu bili očarani njenim iskustvom.

„Nikada ne bih dopustila da moja deca prolaze kroz sve ovo. Zvuči kao mučenje“, jedan je u nizu oštrih komentara.

„Da budem iskren, umro bih na vašem mestu i da imam previše ljudi oko sebe“, zaključio je drugi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram