Bojana je mama dva bolesna dečaka i zvezda društvenih mreža

Foto printscreen NOVAS

Bojana Mutić iz Banjaluke, majka dva bolesna dečaka koja zahtevaju celodnevnu pažnju, pored stalne brige uspeva da bude i uspešna poslovna žena koju na društvenim mrežama prati 150 hiljada ljudi. O tome kako izgleda njena svakodnevica, Bojana je govorila u emisiji "Probudi se" na Nova S televiziji.

Da o knjizi ne treba suditi po koricama, pokazatelj je Bojanin Instagram profil. Iza uglađenog internet nastupa krije se vojnička discipilna – dva sata sna i gomila rokovnika.

“Briga o dvoje teško bolesne dece podrazumeva da vi svaki dan u sat i u minut imate definisane obaveze koje morate da izvršite. Prosto, kad vam je tako precizno izdefinisan dan, onda i druge obaveze slažete između tih malih prostora”, objašnila je Bojana u emisiji “Probudi se” na Nova S televiziji.

 

Bojanini sinovi imaju isto gentsko oboljenje i potpuno su nepokretni.

“Svaki minut je apsolutno iskorišćen. Nema praznog prostora, nema prenemaganja i žaljenja. Ne mogu se bi da priuštim taj luksuz da bilo kad kažem da sam umorna ili da me bilo šta boli. Zapravo, istina je da sam je stalno u stanju pospanosti, da me bole ruke, glave, leđa, ali ne mu sebi da priuštim da nešto ne mogu, ja naprosto sve moram”, navela je ona.

Zbog toga što je uslovljena da bude stalno kod kuće, Bojana je odlučila da bude korisna i sebi i drugima i da to malo slobodnog vremena koje ima na raspolaganju, iskoristi za stvari koje voli.

Pročitajte još:

“Nalozi na društvenim mrežama koje posedujem su građanski servis, pre svega, zato što mislim da svojim objavama pomažem ljudima”, navela je ona.

Ljubav prema deci, potreba da pomogne drugima, ali delimično i ljutnja prema onima koji su skloni žaljenju i kukanju, iako za to nemaju realnih razloga, Bojanini su pokretači.

“Moram reći da me sve to pokreće da izdržim svoje jedan dan, jer sam svesna da dokle god stvaramo, radimo i volimo – tad smo jedino živi”, poručuje gošća “Probudi se”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram