Besplatna konferencija za roditelje Savetovališta Bebiron

surogat
Foto: Shutterstock/Circlephoto

Predstojećeg vikenda 5. i 6. decembra održaće se besplatna digitalna konferencija Savetovališta Bebiron namenjena sadašnjim i budućim roditeljima u Srbiji.

Tokom dva dana svi zainteresovani će imati priliku da pogledaju predavanja vrhunskih stručnjaka na YouTube kanalu Savetovališta Bebiron i da postave pitanja u vezi sa trudnoćom, porođajem, negom i ishranom beba i dece, pišu na sajtu City Magazine.

Pročitajte još:

Prvi dan konferencije, 5.12, posvećen je trudnoći. Učestvovaće ginekolog Uroš Ravilić na temu fiziologije trudnoće kroz trimestre, govoriće o obaveznim pregledima i kontrolama, kao i o blizanačkoj trudnoći. O ishrani u trudnoći i tokom dojenja bebe govoriće mr. sci. med. dr Igor Dimitrijev. Psihijatar prim. dr Slobodan Simić govoriće o ulozi tate u trudnoći i tokom porođaja.

Drugi dan, 6.12. posvećen je porođaju, ranom rastu i razvoju dece. Ginekolog dr Maja Milojević će održati predavanje na temu kako prepoznati prve znake porođaja, koje su sve faze porođaja, daće pojašnjenje o porođaju sa epiduralom i o carskom rezu. Dr Vladan Milojević, neonatolog, govoriće o pravilnom dojenju i značaju majčinog mleka. Zatim će na raspolaganju roditelijma biti priznati beogradski pedijatar dr Marija Petrić, tokom čijeg predavanja će trudnice saznati kako se pravilno pripremiti za prvi bebin dan u kući, kao i koje su najčešće zablude roditelja u vezi sa bebama. Patronažna sestra Savetovališta Bebiron će svim mladim roditeljima svojim savetima pomoći oko najčešćih problema u vezi sa kupanjem i presvlačenjem bebe. I na kraju konferencije logoped dr sci. med. Nataša D. Čabarkapa će sa svojim savetima pomoći roditeljima da na pravilan način pomognu razvoju govora kod dece. Oba dana konferencija počinje u 11.00.

Savetovalište Bebiron je neprofitna organizacija, jedinstveno digitalno stručno savetovalište namenjeno trudnicama, mamama, tatama, bakama, kao i svima onima koji sa puno ljubavi i pažnje brinu o svojim bebama. Savete mogu dobiti od tima pedijatara, ginekolga i patronažnih sestara, tokom 24 časa, svih 365 dana u godini, putem Facebook, Instagram i Viber naloga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram