Zašto vam propadaju veze: Vaga popravlja partnera, Rak guši

Sofia Riči,
Sofia Riči, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rak je brižan, ali u vezi ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Devica je partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i proverava istoriju internet pretraživača svog partnera. Takav nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos.

Odnosi se završavaju iz niza različitih razloga. Mi često razmišljamo o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju, piše Atma.hr. Jesam li ja kriva? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati zasigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

Ovan

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresovani za dugoročnu predanost i deljenje bilo čega u svom životu.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem nervoze i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner pogrešio i izvinio se, vi i dalje podgrevate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obećati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način.

To može biti neverovatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera pre nego što promenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju da bude nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on takođe ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite pobediti. Možda ćete se osećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Devica

Devica od svih znakova ima najmanje poverenja u druge. Vi ste partner koji najverovatnije njuška po fiokama s donjim vešom i proveravate istoriju internet pretraživača vašeg partnera.

Svaki nivo sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate verovati svom partneru, čak i ako je nepoverenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne vodite se svojim osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rešenje za vas i pokušavate ih promeniti u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi.

Morate naučiti odabrati kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpija

Škorpija je svakako strastvena, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolisati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima.

Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strelac

Strelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sledeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvoreni i vaš partner je introvertna osoba, neka ostane kod kuće s vremena na vreme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svako biti avanturista kao i vi.

Jarac

Jarci se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu verovati njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zaslužiti vaše poverenje.

Poverenje se ne zaslužuje. Nepoverenje se zaslužuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodolija

Vodolije su pametne. Vi ste tip osobe koja uvek ima neku pošalicu na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati meru.

Vi imate tendenciju prepirati se s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

Ribe

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju biti mahnito emocionalni s vremena na vreme. No, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvek patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi da izlazite s nekim novim.

Morate naučiti preboleti bivše ljubavi i ostaviti svoj prtljag za sobom pre nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvek volite bivšeg partnera, niko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram