Veliki horoskop za avgust: Blizancu se sprema nalet energije, Devici putovanje

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Avgust će biti turbulentan.

Leto je u punom zamahu i temperature ne jenjavaju. Sezona Lava ove godine može biti samo jedan od najradosnijih, najzabavnijih i bujnih trenutaka u čitavoj godini.

I ovog avgusta, dok prelazimo iz doba godine kojim vlada samouvereni Lav u drugo koje nadgleda perfekcionistička, pragmatična Devica, bićete skloniji da se fokusirate na detalje svakodnevnog života koji vam donose blaženstvo dok istovremeno dajete sve od sebe da dramu svede na minimum.

Drugim rečima, vežite se, jer sa harizmatičnim Lavom i vrednom Devicom koji vode ovaj šou, avgust će biti jedan uzbudljiv mesec.

Ovan

Pošto se sunce kreće kroz vašu zonu romantike i samoizražavanja od 22. jula, ovo je verovatno bilo posebno zabavno, kreativno i stimulativno doba godine za vas.

Samo budite sigurni da se pripremite za pretres – ili, možda, čak i za uzbudljivo bogojavljenje – vezano za vaš finansijski plan oko 1. avgusta kada se vaš vladar, akcioni Mars, buntovni Uran i severni čvor pridruže vašoj zoni novca.

Tada ćete otkriti da briga o vašim svakodnevnim obavezama i dnevnim rutinama više nego obično podstiče duševni mir zahvaljujući glasniku Merkuru koji se kreće kroz vašu zonu zdravlja od 4. do 25. avgusta.

Ovo ne znači da nećete i dalje uživati u ovoj svetloj, živahnoj sezoni. Hoćete, čak i više od većine ljudi, posebno pošto se romantična Venera kreće kroz istu zonu od 11. avgusta do 4. septembra.

Kada Venera trinira srećnog Jupitera u vašem znaku 18. avgusta, vreme je da zapalite vatromet sa nekim posebnim, a od 20. avgusta do njegovog retrogradnog početka 30. oktobra, Mars se kreće ka napred u vašoj zoni komunikacije, podstičući vašu radoznalost i apetit za intelektualnom stimulacijom.

Želećete da provedete više zabavniih sati sa prijateljima i uživate u novim iskustvima.

Bik

Ovaj mesec počinje velikim potresom 1. avgusta kada akcioni Mars, revolucionarni Uran i severni čvor udružuju snage u vašem znaku i prvoj kući.

Osećali ste se kao da se sprema neka velika promena – možda oko toga kako predstavljate sebe ili svoj lični brend vašoj okolini– a sada će biti veoma teško da to izbegnete.

Sve dok ste u skladu sa svojom intuicijom i unutrašnjim glasom, menjanje svakodnevnog za blistavo i novo može da vam otvori oči i da vas duboko ispuni.

Ovo bi moglo da ide ruku pod ruku sa posedovanjem svog glasa — posebno u pogledu odnosa i kreativnih projekata — od 4. do 25. avgusta, dok se Merkur kreće kroz vašu zonu romantike i samoizražavanja i dok je samopouzdano sunce tamo od 22. avgusta do 22. septembra.

Oko 11. avgusta, pun mesec u zoni vaše karijere mogao bi da označi veliku prekretnicu u kojoj ćete zaraditi priznanje ili stupiti u centar pažnje kao rezultat vašeg napornog rada.

A ako ne dobijete aplauz za dobro obavljen posao, ključno je da priznate i prođete kroz izazovne emocije koje vas tada očekuju.

Zatim, od 20. avgusta do njegovog retrogradnog početka 30. oktobra, Mars se kreće kroz vašu zonu novca i mogli biste da budete inspirisani da delujete hrabrije dok sledite svoju strategiju povećanja prihoda.

Blizanci

Kako se sunce koje donosi vitalnost kretalo kroz vašu zonu komunikacije od 22. jula, vaš društveni život verovatno funkcioniše na nivou koji vam odgovara.

Uzbudljivo je i možda čak i malo užurbano. Ali oko 1. avgusta, sprema vam se korak unazad kako biste usporili i procenili svoj put napred i to bi moglo biti u vašem najboljem interesu, zahvaljujući uzbudljivom susretu između Marsa koji se kreće, revolucionarnog Urana i severnog čvora u vašoj zoni duhovnosti.

Ubrzo nakon toga, od 4. do 25. avgusta, glasnik Merkur, vaš vladar, kreće na svoje putovanje kroz vašu matičnu zonu, a srdačni razgovori sa voljenima su sastavni deo obrade emocionalne teritorije kroz koju sada koračate.

Međutim, vaš apetit za oslobađanjem od uobičajene rutine raste, posebno oko 11. avgusta kada pun mesec osvetli vašu avanturističku zonu, podstičući vas da se prilagodite svojoj intuiciji i načinite jedan hrabri korak.

A od 20. avgusta pa sve do njegovog retrogradnog početka 30. oktobra, Mars orijentisan na akciju se kreće napred u vašem znaku, nudeći nalet energije i podstiče vas da napredujete do visokih ciljeva.

Takođe biste mogli biti skloniji da se zalažete za svoja uverenja i da se borite za stvari koje su vam bliske.

Rak

Od 22. jula, samopouzdano sunce je u vašoj zoni novca, fokusirajući se na zaradu i izražavanje svojih vrednosti.

Bili ste više motivisani nego inače da se izborite za sebe u polju karijere, a oko 1. avgusta, kada se Mars, buntovni Uran i severni čvor postroje u vašoj zoni umrežavanja, možda ćete početi da vidite zajedničke napore u novom svetlu, što bi moglo da promeni ceo pejzaž vašeg plana za zarađivanje novca.

Zatim, od 4. do 25. avgusta, putovanje glasnika Merkura kroz vaš komunikacijski sektor će podržati vašu sposobnost da se povežete i krenete u krstaški rat za svoje ideje.

Ali posao i učenje nisu vaš jedini fokus ovog meseca.

Oko 11. avgusta pun mesec u vašoj zoni intimnosti motiviše vas da izrazite svoje emocionalne i fizičke potrebe. Ako se ne osećate ispunjeno u ovom delu svog života ili ste želeli da produbite iskrenu vezu, ovo može biti intenzivna prekretnica.

A kada samopouzdano sunce bude usred svog putovanja kroz vašu zonu prijateljstva od 22. avgusta do 22. septembra, imaćete još više prilika da uživate u grupnim aktivnostima, društvenim trenucima i timskim naporima.

Oko 27. avgusta, kada je mlad mesec, ispunjavanje dugoročne želje može biti posebno uspešno.

Lav

Sezona Lava je u punom jeku, što znači da će vas reflektori najverovatnije osvetliti.

Od 22. jula ste bili u mogućnosti da unapredite svoje težnje u velikoj meri i da ostavite svoj trag, zarađujući povratne informacije i priznanja za koje se borite tokom cele godine.

Ali oko 1. avgusta, možda ćete biti prinuđeni da branite svoj javni imidž ili profesionalni put na vatreni način, zahvaljujući nestabilnom susretu između Marsa koji se kreće, revolucionarnog Urana i severnog čvora u zoni vaše karijere.

Srećom, više ste nego spremni da se založite za svoju severnu zvezdu. A kada glasnik Merkur uđe u vašu zonu novca 4. avgusta, gde ostaje do 25. avgusta, razgovori se brzo mogu pretvoriti u produktivne pregovore ili umetničke ideje koje bi na kraju mogle da dopune vašu platu.

A kada vaš vladar stigne, samouvereno sunce, od 22. avgusta do 22. septembra, vaš potencijal zarade može porasti.

Takođe ćete želeti da maksimalno iskoristite vreme od 11. avgusta do 4. septembra kada se Venera koja voli lepotu kreće kroz vaš znak i vašu prvu kuću, pojačavajući vašu sposobnost da doživite zadovoljstvo, povežete se sa najbližima i sijate na harizmatičan način koji ostavlja pozitivan utisak na sve sa kojima dolazite u kontakt.

18. avgusta Venera se usklađuje sa srećnim Jupiterom u vašoj avanturističkoj zoni, a zalaganje za najveću želju vašeg srca vodi do nagrade o kojoj možda niste ni sanjali.

Devica

Od 22. jula, sunce je u vašoj zoni duhovnosti koja vam može delovati malo usporeno.

Možda ćete se osećati kao da se spremate da priđete mikrofonu da održite prezentaciju, pregledate svoje beleške, uvežbate svoje replike i razmišljate kakav utisak želite da ostavite.

Međutim, sigurno ćete se uzdrmati i probuditi iz sanjarenja oko 1. avgusta kada počinje kretanje meseca sa Marsom, buntovnim Uranom i severnim čvorom koji se gomilaju zajedno u vašoj avanturističkoj zoni.

Nešto treba da se promeni, i shvatićete da je sada vreme da zakoračite i da to i ostvarite.

Tema posedovanja svog glasa nastavlja se od 4. do 25. avgusta dok se glasnik Merkur, vaš vladar, kreće kroz vaš znak i prvu kuću, osnažujući vas da podelite ono što vam je na umu.

16. avgust označava sinhronizaciju između Merkura i Urana koja bi vas mogla inspirisati da izađete iz svoje zone udobnosti na način koji podstiče lični rast.

Oko 11. avgusta, mlad mesec u zoni vašeg zdravlja i dnevne rutine daje vam priliku da započnete nešto sveže, bilo da je to režim uma i tela ili jednostavan način da unesete više ravnoteže u svoj radni dan.

I dok se sunce probija kroz vaš znak od 22. avgusta do 22. septembra, bićete u centru pažnje, usvajajući samouvereniji način razmišljanja koji može podržati ostvarenje vaših najluđih snova.

Vaga

Pošto se sunce kreće kroz vašu zonu prijateljstva od 22. jula, grupni projekti i timski napori su verovatno bili vaš glavni fokus. Žudite za vezom sa svima, od kruga najbližih prijatelja do kolega, a zajednički rad na zajedničkim ciljevima je verovatno bio divan način da to postignete.

Ipak, razmišljanje o vašim ličnim emocionalnim potrebama je takođe ključno, i mogli biste biti podstaknuti da uradite upravo to kada se borbeni Mars, buntovni Uran i severni čvor okupe u vašoj zoni intimnosti 1. avgusta.

Ovo može da izazove prilično samopouzdanje. Refleksivni trenutak za vas koji traje ceo mesec, zahvaljujući najpre glasniku Merkuru, a zatim samopouzdanom suncu koji se probija kroz vašu zonu duhovnosti od 4. do 25. avgusta i od 22. avgusta do 22. septembra.

Odmaknite se od svojih društvenih obaveza i dajte prioritet brizi o sebi.

Oslušnite svoje srce i izrazite svoje potrebe – posebno one vezane za kreativnost i romantiku – ovo će biti neophodno oko 11. avgusta kada pun mesec osvetljava vaš sektor samoizražavanja.

A kada se vaš vladar, slatka Venera, bude kretala kroz vašu zonu umrežavanja od 11. do 4. septembra, više vremena provedenog sa prijateljima, kolegama i vašom zajednicom može doneti radost i ispunjenje.

Možda ćete takođe biti u iskušenju da odete dalje od svakodnevnice i negde otputujete ili naučite nešto novo kada Mars orijentisan na akciju bude u vašem sektoru avanture od 20. avgusta do njegovog retrogradnog početka 30. oktobra.

Škorpija

Kako se sunce kretalo kroz zonu vaše karijere od 22. jula, bili ste vidljiviji u svom profesionalnom svetu, možda ste zakoračili u višu ulogu, napredovali u dugoročnim projektima ili stekli zaslužene nagrade.

Ali sukobljavanje sa kolegom, višom ili čak značajnom osobom može učiniti da se osećate pomalo nestabilno oko 1. avgusta kada se vaš suvladar, Mars orijentisan na akciju, kao i buntovni Uran i severni čvor, udruže u vašoj zonu partnerstava.

Sada je vaša šansa da uzdrmate i možda čak i eliminišete saveze koji ne služe vama i vašim dugoročnim ciljevima. Samo budite sigurni da je sve što završite u ovom periodu zaista u skladu sa vašim potrebama.

Zatim, od 4. do 25. avgusta, dok se glasnik Merkur kreće kroz vašu zonu umrežavanja, trebalo bi da uživate u lakšoj plovidbi u zajedničkim naporima u poslovnom okruženju.

Oko 11. avgusta, pun mesec ulazi u vašu matičnu zonu, a možda će vam biti potrebna i druženja sa voljenim osobama.

Iako ste možda skloniji da svoje karte držite sakrivene, ovo može biti duboko terapeutski trenutak u kojem prihvatanje ranjivosti može dovesti do dubokog emocionalnog izlečenja.

Raspoloženje bi trebalo da postane malo svetlije u toku meseca kako sunce prelazi u zonu vaših prijateljsatva, podržavajući više grupnih napora, društvenih trenutaka sa vašim unutrašnjim krugom, a možda čak i aktivnosti izgradnje novog tima na poslu.

Strelac

Sezona Lava uvek pojačava vašu unutrašnju vatrenu prirodu, jer se samopouzdano sunce kreće kroz vašu zonu avanture od 22. jula.

Možda ste istraživali ili zapravo uživali u dalekim putovanjima, mogućnostima za više učenja ili sklapanju novih prijatelja.

Dok se slatka Venera, planeta veza, bude kretala ovim sektorom od 11. avgusta do 4. septembra, otkrićete da ste u mogućnosti da se povežete sa prijateljima i voljenim osobama kroz trenutke u kojima širite svoje vidike.

Čak i improvizovana putovanja ili zajedničko pohađanje onlajn časa mogu biti izuzetno zadovoljavajući.

Međutim, mesec ulazi kod vas 1. avgusta kada se Mars, buntovni Uran i severni čvor pridružuju vašoj zoni rutine, što potencijalno dovodi do otvaranja očiju i saznanja o tome kako bolje
uneti mentalnu i fizičku ravnotežu u vašu svakodnevnicu.

18. avgust bi mogao biti najromantičniji trenutak u mesecu za vas, zahvaljujući susretu Venere i vaše vladajuće planete, srećnog Jupitera, u vašoj zoni samoizražavanja.

Zatim, dok samopouzdano sunce putuje kroz zonu vaše karijere od 22. avgusta do 22. septembra, osećaćete se spremnije nego inače da preuzmete uzde nekog velikog projekta ili da date neki predlog koji vam je blizak srcu.

Jarac

Sezona Lava stavlja fokus na vaše emocionalne potrebe i najčvršće emotivne veze zahvaljujući samouverenom suncu koje se kreće kroz vašu intimnu zonu.

Razmišljali ste o svim granicama koje ste postavili — ili koje morate da postavite — da biste podržali svoj nivo udobnosti.

A ako nešto jednostavno nije u ravnoteži, može se pokrenuti vaše najžešće, najvatrenije raspoloženje, što će dovesti do emotivnog sukoba sa voljenima ili oko nekog umetničkog poduhvata oko 1. avgusta kada se Mars, buntovni Uran i severni čvor udružuju u vašoj zoni samoizražavanja.

Srećom, ostatak meseca bi trebalo da bude malo mirniji, ako ne i uzbudljiviji, zahvaljujući planetama koje se kreću u vašem sektoru avanture i visokog obrazovanja.

Komunikacioni Merkur se prvi pojavljuje od 4. do 25. avgusta i potencijalno vas inspiriše da usavršite svoje veštine.

Priznanje da niste baš sigurni u svaki odgovor moglo bi da bude od pomoći, posebno oko 11. avgusta kada pun mesec osvetli vašu zonu novca.

Od 20. avgusta do 30. oktobra, kada kreće retrogradno kretanje planeta, Mars koji se okreće u vašoj zoni svakodnevne rutine mogao bi da podstakne vašu sposobnost da obavite sve one obaveze koje ste odlagali.

Vodolija

Pripremite se za posebno emotivan mesec, Vodolije.

Sezona lavova je udruživanje snaga sa romantičnim partnerom, najboljom drugaricom ili bliskim kolegom, zahvaljujući suncu koji se kreće kroz vašu zonu partnerstva od 22. jula.

Međutim borba sa rasplamsanim temperamentima i promenljivim plimama kod kuće može biti vaš fokus oko 1. avgusta kada agresivni Mars, buntovni Uran i severni čvor budu u konjunkciji u vašoj matičnoj zoni.

Sve što više ne funkcioniše u vašim porodičnim ili prijateljskim odnosima će dostići tačku ključanja, zahtevajući od vas da se suočite sa problemom direktno.

Srećom, duboka, iskrena komunikacija trebalo bi da bude postignuta u danima koji slede, zahvaljujući glasniku Merkuru koji će se kretati kroz vašu intimnu zonu od 4. do 25. avgusta.

Oko 11. avgusta, doživećete svoj godišnji pun mesec, koji će osvetliti vaš sektor slike o sebi.

Ovo može da dovede do toga da se osećate posebno osetljivo i da morate da se odmaknete od svakodnevne rutine ili da provedete vreme jedan na jedan sa prijateljem ili vašim emotivnim partnerom.

Mogli biste da otkrijete da stavljanje sebe na prvo mesto, za promenu, uopšte nije loša ideja.

Potrebno je da obradite sve emocije koje se sada pojavljuju.

I dok samopouzdano sunce ulazi u Devicu i vaš sektor emocionalnih veza je osvetljen od 24. do 25. avgusta, povlačeći se iz društvenog života i dajući prioritet odmoru sa ljudima, ili jednom osobom koju obožavate shvatićete da to najviše koristi vašoj mentalnoj snazi.

Ribe

Dok se samopouzdano sunce kreće kroz Lava, kao što je to bilo od 22. jula, verovatno ste bili usredsređeni na svakodnevne obaveze — posao, obavljanje rutinskih zdravstvenih pregleda, konzumiranje dovoljno čaša vode dnevno i odlaska na jogu.

Sada je vreme da se pripremite više nestabilnosti nego što ste iskusili u poslednje vreme oko 1. avgusta.

Tada počinje jedan od najpotresnijih astroloških momenata u godini, zahvaljujući Marsu koji se povlači, buntovnom Uranu , i severnom čvor koji se pridružuje vašoj komunikacionoj zoni, možda je vreme da se pozabavite svojim mislima i mišljenjima.

Nakon toga, lakše ćete naći sigurno uporište, posebno u vašim vezama jedan na jedan zahvaljujući glasniku Merkuru koji se kreće kroz vašu zonu partnerstva od 4. do 25. avgusta i samopouzdanom suncu koje tamo sija od 22. avgusta do 22. septembra.

Ovaj pun mesec sleće u vašu zonu duhovnosti 11. avgusta, što bi moglo da signalizuje trenutak u kom ćete učiniti najbolje ako se oslobodite svih psiholoških narativa i emocionalnih problema koji vas sprečavaju da pređete na sledeće poglavlje.

I dok se Mars orijentisan na akciju kreće kroz vašu zonu kuće od 20. avgusta do svoje retrogradnosti 30. oktobra, bićete motivisaniji nego inače da se uhvatite u koštac sa bilo kojim tekućim problemom sa voljenim osobama ili ambicioznim projektima oko kuće, piše Instyle.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram