Dnevni horoskop za 30. 7: Jarcu je neophodan odmor

Foto: Dirk Shadd / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 30. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ove subote većina Ovnova trebalo bi da bude vrlo raspoložena za rekreativne aktivnosti ili bavljenje omiljenim hobijem.

Ljubav: Vrlo dobre okolnosti na vašem ljubavnom polju obećavaju vam uživanje i opuštanje u nekom zajedničkom izletu, na bazenu ili moru.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nije povoljan dan da Bikovi vode važne poslovne razgovore i sklapaju bilo kakve dogovore. Ako je moguće prolongirajte sve za narednu sedmicu.

Ljubav: Oko vas ima zanimljivih prilika, ali vi nikako da se pokrenete.

Zdravlje: Obratite pažnju na potencijalnu glavobolju.

Blizanci

Posao: Tipični predstavnici ovog znaka tokom ove subote imaće izražene predispozicije za uspešnu komunikaciju na više koloseka, posebno sa inostranstvom.

Ljubav: Flert i eventualno poneka opuštena akcija bez velikih pretenzija, vrlo je realan scenario koji možete očekivati u sferi ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak u prirodi, na otvorenom.

Rak

Posao: I fizički i mentalni umor osnovni su razlozi da Rakovi danas praktično sve rade dosta nevoljno i sa pola snage.

Ljubav: Očekuje vas prijatno iznenađenje, poklon od drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Lav

Posao: Za većinu Lavova manjih prepreka bi moglo biti na polju organizacije i tehničkog povezivanja saradnika. Budite oprezni da ne napravite neki propust.

Ljubav: Iako vas dosta privlači osoba koju ste nedavno upoznali, niste baš sasvim sigurni vredi li da pokrećete ozbiljniju priču ili ne.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Device bi ove subote sve što rade trebalo pre svega da rade polako i strpljivo, jednu po jednu stvar.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih ljubavnih dešavanja čeka vas jedan prosečan dan, sa minimumom ličnog angažovanja.

Zdravlje: Sami sebi ste najveći neprijatelj.

Vaga

Posao: Neki ljudi oko vas su nosioci negativne energije, a vi nemojte biti povučeni njihovim primerom, veća je verovatnoća da budete uspešniji.

Ljubav: Svašta se danas mota po vašoj glavi kada su u pitanju dešavanja na polju ljubavnih relacija. Logično je da nešto novo predložite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Nema nagoveštaja krupnijih dešavanja na škorpionskom poslovnom planu tokom ove subote. Biće dovoljno da odradite tekuće obaveze napravite plan za sledeću sedmicu.

Ljubav: Ovo je solidan dan da proverite neke važne detalje u sferi ljubavi koji su vas opterećivali.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Strelac

Posao: Nemojte forsirati ništa na svoju ruku, podelite obaveze i odgovornost, biće lakše i efikasnije.

Ljubav: Ukoliko ste upoznali novu osobu savet je da pustite da se situacija odvija svojim tokom, nema potrebe za bilo kakvom žurbom.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: U najavi klime i potencijalnih poslovnih dešavanja za ovu subotu, kod većine Jarčeva za očekivati je da bude sve u mirnom tonu i pod vašom kontrolom.

Ljubav: Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite za mala, ali konkretna dela u sferi ljubavi. Obradujte nečim lepim vašu voljenu osobu.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Vrlo dobra astrološka klima povući će većinu Vodolija da brzaju, naročito na polju novih ideja i poslovnih dogovora. Malo strpljenja je preporučljivo, kako ne biste napravili neki propust.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje ili izlazak sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Prilično nizak i varljiv nivo energije pratiće danas Ribe pa bi trebalo da maksimalno racionalno i štedljivo planiraju i rade na realizaciji bilo kakvih obaveza.

Ljubav: Nema aspekata za značajnija dešavanja na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da se dogodi makar jedan neočekivani susret.

Zdravlje: Hranite se zdravo, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram