Horoskopski znakovi koji najviše vole seks na brzaka ili su kao puževi

Psihologija i astro 19. jul 202216:27 > 16:31
Foto: Shutterstock

Da li više volite na brzaka ili vam više prija lagano zavođenje?

Blizanci sprinteri

Oličenje osoba koje vole da isprobaju sve pa iz praktičnih razloga ne mogu ničemu posvetiti puno vremena i pažnje. Blizanci su radoznali i užurbani ljubavnici koji su verovatno izmislili sprinterski seks još u eri pećinskih ljudi. Najmilije su im aktivnosti koje ne moraju temeljno da planiraju i koje ne traju dugo jer ih to spasava od monotonije i omogućava im da ubrzo pređu na iduću aktivnost koja takođe ne zahteva puno vremena.

Seks sa tipičnim Blizancem je redovno kratkotrajan i lišen strasti, koju nadomešćuje Blizančeva gluma. Lokacije na kojima će inicirati ili prihvatiti instant seks obuhvataju sve koje možete zamisliti, od kabine za probanje odeće u prodevnici i napuštene telefonske govornice do parkinga, zaglavljenog lifta i prostora iza pozornice.

Ko još voli „na brzaka“: Ovan, Strelac

Bikovi maratonci

Izbegavaju situacije u kojima se od njih zahteva brzina. Obožavaju duge večere, prigušenu muziku i svetla, lagano dizanje temperature, izazovno svlačenje i na kraju seks bez pritiska i vremenskih ograničenja. Brzinski, neobavezni seks zapravo ih ne zanima, piše T portal.

Ako ih neko nagovori na njega ili osete da treba da se dokazuju, mlađi će ga Bikovi obaviti u šumarku, na proplanku. Kontakt s prirodom od velike je važnosti za pripadnike ovog znaka. Starijim će Bikovima prvo pasti na pamet kuhinjski sto i fotelja, kao dva komada nameštaja s kojima su najintimnije povezani. Zbog ljubavi prema hrani i dremanju, razume se.

Ostali seksualni puževi: Rak, Jarac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram