Tri ubedljivo najbolje drugarice Zodijaka

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sa njima nema tuge i samoće.

Ako je verovati zvezdama kada je u pitanju prijateljstvo, kako ćemo se sa nekim slagati zavisi i od horoskopskog znaka.

Na primer, zvezde kažu da se osobe rođene u znaku Raka odlično slažu sa Škorpijama ili Ribama. Bikovi najbolje prijatelje treba da traže među Devicama i Strelčevima, a Strelčevi će se dobro slagati sa rakovima.

Tri horoskopska znaka koji su, prema zvezdama, najbolji prijatelji, izdvojili smo u nastavku. Njih jednostavno ne želite da izgubite u životu.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca su otvorene, pričljive, pametne, a prijateljstvo s njima je avantura koja se nikad ne zaboravlja.

Nekoliko je činjenica zbog kojih su Strelčevi tako dobri prijatelji.

Zabavni su

Kada imate najbolju drugaricu rođenu u znaku Strelca, na dosadu slobodno zaboravite. Uvek će vas voditi na nova mesta i pokazivati vam stvari koje nikad niste videli. Uvek će da ima ideju šta možete da radite, a u prirodi Strelca je da stalno isprobava nove stvari, pa će uvek biti i za neki spontani beg.

Stalo im je

Zabava nije dovoljna da bi prijateljstvo trajalo, ali Strelac je mnogo više od samo zabavne osobe. Njima je stalo do ljudi koje vole, prijatelji su koji su tu u sretni i teškim trenucima, a svoju ljubav i brigu pokazuju djelima, a ne samo riječima.

Imaju zaraznu energiju

Kada prijateljica rođena u ovom znaku uoči samo mali trag tuge kod vas, učiniće sve što je u njenoj moći da vas oraspoloži. Osim toga, ona je ta uz koju ćete i sami postati bolja osoba i to je razlog koji Strelce čini prijateljima koje nikada ne želite da izgubite.

Vaga

Vage su poznate kao čuvarke mira. Kao prijateljice, one su osobe koje vas smiruju i pomažu vam da ostanete prizemni, a mi ćemo izdvojiti  još nekoliko razloga zbog kojih vage spadaju u kategoriju najboljih prijatelja.

Imaju smirujuću energiju

Vage su prijateljice koje mogu osigurati zen i u najluđim danima. Pristupaju životu vlastitim tempom umesto da bezumno jure kroz dane. Uvek su tako elegantne, logične i smirene.

Inače u životu, Vage vagaju dobro i loše u svakoj situaciji. Ako stvari ne idu onako kako ste zamislili, prijateljica vaga ukazaće vam na svetlu stranu, i pomoći će vam da dodatno analizirate situaciju i da dođete do najboljeg rešenja.

Ovaj znak je poput terapeuta. Vaga možda neće rešiti svaki problem koji imate, ali će vam pomoći da vidite stvari iz druge perspektive i da se rešite stresa.

Vage zaista žele da budete srećni

Vagama je u prirodi da ugađaju drugima. Smirena Vaga to čini na način da vas usreći, a da se pritom ne opeče. Osim toga, prijateljica Vaga popraviće vam raspoloženje rečima ohrabrenja, biće puna empatije i slaviće vaše pobede i trijumfe kao da su njeni.

Ako ste vi srećni, biće i vaša prijateljica Vaga – i to najiskrenije.

Vage ne osuđuju

Jedan od razloga zbog kojeg su Vage tako dobre najbolje prijateljice je i taj što one ne osuđuju. Nisu te koje kritikuju vaše odluke niti će vaš izgled, status ili bogatstvo uticati na njihovo mišljenje o vama. Njima su bitne vaše reči i dela, a najviše cene kvalitete koje možda ni vi sami ne prepoznajete kod sebe. U svakom slučaju, prijateljstvo s Vagom je zona u kojoj nema osuđivanja.

Rak

Za kraj smo ostavili Račice, koje su odlične prijateljice iz više razloga.

Njima je stalo

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su pune ljubavi i brige. Ako za najbolju prijateljicu imate ženskog Raka, velika je verovatnoća da će vas razmaziti kao niko pre. Ona će doći prva u restoran da zauzme mesto, čim oseti da nešto ne štima, pitaće vas da li ste dobro, uz nju se nikada nećete osećati usamljeno.

Osećaju kako se vi osećate

Empatija je jedna od mnogih moći ovog znaka. Račice nisu tu samo da poslušaju šta želite da im kažete – one se stavljaju na vaše mesto i upijaju vaše emocije. Čak i kada se ne otvorite do kraja, one će znati kakvog ste stvarno raspoloženja. Ne trebaju im reči – one razumeju i uvek su tu za vas.

Odane su zaštitnice

Kada za prijateljicu imate Raka, ne treba da se brinute hoće li vam biti odana. Jednom kada postane vaša najbolja drugarica, dobićete drugaricu za ceo život. Račice svaki odnos u životu tretiraju ozbiljno i napustiće vas samo ako ih ozbiljno povredite. Zahvaljujući svom vladajućem Mesecu, ovaj znak ima jaku žensku energiju i u prirodi mu je da poput majke štiti sve dok kojih mu je stalo, piše Zadovoljna.hr

***

Bonus video: Angelina Topić i skok za zlatnu medalju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram