Horoskopski znakovi koji po najvećoj vrućini blistaju punim sjajem

Horoskop
Horoskop; Foto: Ammentorp Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Leto je za njih vreme kada se osećaju najbolje i kada su najsretniji.

Ni velike vrućine ne mogu im pokvariti raspoloženje, naprotiv, još jače zablistaju – Zadovoljna.hr razotkriva pet najvećih ljubitelja leta među znakovima horoskopa.

Ovan

Kao vatreni znak, Ovnovi najviše prosperiraju leti. To je doba godine kada oni zablistaju i pokažu najbolju verziju sebe. Više vole vrućine i vruće mesece podnose bolje od hladnih zimskih noći. Ovnovi jednostavno vole letnju sezonu, to je njihovo vreme za napredak i njihova ličnost najbolje dolazi do izražaja tokom tog godišnjeg doba.

Ovnovi su najaktivniji i najviše raspoloženi za sport i rekreaciju pa se rado prepuštaju letnjim aktivnostima, poput plivanja i ronjenja, što im pomaže da se osećaju sveže i preporođeno.

Blizanci

Pripadnici ovog vazdušnog znaka vole da izlaze i zabavljaju se. Za njih se život sastoji od druženja, zabave i upoznavanja ljudi koji razmišljaju slično kao oni, a leto je idealno vreme. Tada su Blizanci u svom elementu, spremni za koketiranje, nose laganu i ležernu odeću koja im omogućava da se osećaju slobodno i da se super provedu.

Blizanci se smatraju najdruštvenijim znakom horoskopa i za njih je leto najbolje vreme za druženje s drugima. Partiji na bazenu, avanturistička putovanja i slične aktivnosti za njih su pojam najbolje zabave.

Lav

Lavovi vole sunce i sve u vezi leta. Ovaj vatreni znak najsrećniji je kada je na suncu, kada sedi uz jezero, more, ili uživa na žurki na bazenu, a u lepoj laganoj haljini, japankama i sa naočarima za sunce je u svom najboljem izdanju. Uživanje pod suncem za Lavove je od esencijalne važnosti, a jednako važno im je da u njihov dom ulazi dovoljno prirodne svetlosti. Letnji meseci su najbolje doba godine za Lavove koji mnogo više vole vrućinu nego hladnoću.

To je vreme kada oni zablistaju, posebno uživaju u sunčanju i ispijanju hladnih koktela što ih održava svežim, aktivnim i dobro raspoloženim. Plivanje im pak pomaže da zaborave na brige i probleme i da se prepuste trenutku.

Strelac

Pripadnici ovog znaka vole i da se greju pod suncem i da idu u uzbudljive avanture. Leto je doba kada su Strelci najaktivniji i kada najviše vole da provode vreme u prirodi. Vole kada su stvari jednostavne i kada se samo pokrenu, bez puno filozofiranja. U letu vide priliku za izlaske, druženja, partije i odlazak na more s prijateljima.

Njihovoj avanturističkoj duši potrebna je samo sloboda kako bi mogli da putuju i dobro se provode. Pri uživanju u morskim čarolijama, Strelac će rado pokazati i svoj novi kupaći kostim i figuru koju je tesao tokom godine.

Ribe

Ribe uvek sanjare o srećnijim vremenima i maštaju o zemlji iz snova u kojoj je sve savršeno. A upravo leto je doba kada su najsrećnije i najaktivnije. Sanjariti u vlastitoj zemlji čuda punoj cveća za njih je najbolji mogući način da žive svoj život, pa im je leto najdraže godišnje doba koje nudi bezbroj prilika za to.

***

Bonus video: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram