Veliki godišnji horoskop za 2021: Prošlost dolazi na naplatu

I Hate Suzie
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Da li će vam 2021. biti bolja nego ova godina? Proverite šta vas očekuje u velikom novogodišnjem horoskopu.

Ovan

Vidljivo je da se neki od vaših dugogodišnjih ciljeva i ambicija mogu ostvariti. Osim toga, bićete blagosloveni pozitivnom kosmičkom energijom kada su u pitanju ljubavi i odnosi sa partnerom. Vaše misli i vibracije koje širite oko sebe će sigurno biti pozitivne. U celini, vaše mentalne, fizičke i emocionalne mogućnosti biće na visokom nivou u 2021. godinu, piše sajt conopljanews.net.

Sredinom 2021. godine određene planetarne situacije mogu da vam donesu neke nove izazove u karijeri i vašem daljem napretku. Tokom ovog perioda posebno bi trebalo da kontrolišete svoje negativne misli, da ih izbegavate i da ih transformišete u pozitivne. U ovom periodu mogli bi vam se vratiti prijatelji koji su vam ranije zbog nečega okrenuli leđa. Zato nemojte uzimati razne kritike i osude previše ka srcu. Pronađite pravi balans između vašeg ličnog i profesionalnog života. Postavite sebi uzvišene ciljeve i približite im se, bez obzira koliko oni sada izgladaju udaljeno od vas.

Kada su finansije u pitanju, neke finansijske situacije će kontrolisati vaš život tokom 2021. godine i trebali biste biti spremni za nekoliko iznenađenja na ovom polju. Jako je neophodno da upravljate kako treba vašim troškovima i da živite u skladu sa vašim prihodima. Ako se ne budete pridržavali ovoga, možete napraviti nered u svom životu. Tokom godine, Ovnovi će se suočavati sa mnogim odlukama. Izbori i rešenja za koje se odlučite, iako će biti pod uticajem plaeta, na kraju će biti na vama i oni će definisati ovu godinu za vas.

Kada je u pitanju vaše društvo, ako želite da uvećate svoj krug socijalnih kontakata, ova 2021. godina će vam pružiti mnogo prilika za to. Ovnovi koji su slobodni moći će da stupe u vezu koja obećava dobar ishod. Mogu da ožive neka stara prijateljstva i veze, što može pomoći i vašim finansijama. Vaše zdravlje ćete najbolje održavati redovnim vežbanjem. Sve u svemu, ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, od kojih će većina od njih sigurno biti na bolje.

Bik

Ova 2021. će svakako pomoći Bikovima u njihovom kako profesionalnom tako i ličnom napretku. Događaji koji se budu odvijali tokom ove godine će vam dati podršku za zdrav i srećan život. Naćiće se mnogo pozitivnih vibracija koje će vam pomoći u jačanju vaše veze i odnosa sa drugim osobama. Međutim, vi ćete morati da shvatite vrednost posvećenosti u vašem odnosu sa partnerom. Pored toga, trebali biste biti oprezni prema promenama raspoloženja koja su moguća tokom godine. Planetarne situacije će i dalje podržavati vaš profesionalni život u 2021. Videće se vaš rast u pogledu znanja i razvoja vaše ličnosti tokom ove godine a biće vam vrlo dobro i u oblasti karijere.

Pročitajte još:

Bićete u stanju da pronađete nove i kreativne načine da uradite stvari kako treba što će vam svakako pomoći. Verovatno ćete videti dobrobit za sve vaše poduhvate koje ste preduzeli. U 2021. godini možete otkriti potrebu da prihvatite neke određene promene kao i da prihvatite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Tvrdoglavi i stameni Bik možda će smatrati ove zadatke teškim, ali drugi će biti u blizini da vam pruže potrebnu pomoć i podršku tokom cele 2021.godine.

Godina 2021. je godina koja će biti dobra za introspekciju, za samoispitivanje, za rad na ostvarivanju vaših ciljeva i povezivanje sa prijateljima i voljenima. Ako to možete da uradite, onda će 2021. goidna za vas proći glatko. Ne bojte se da zatražite pomoć od nekoga ili da vi drugim pružite pomoć. Budite ljubazni što češće možete i bićete nagrađeni za to. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka marta, što će vam pomoći da oživite i pojačate svoj društveni život. Verovatno ćete steći nove prijatelje na osnovu sličnih interesovanja i hobija koji vas povezuju.

Ovo je sjajno vreme da putujete ili da preko Interneta steknete nove prijatelje. Ako imate rodbinu koju niste videli, 2021. godina je sjajna godina za ponovno povezivanje i provođenje vremena sa njima. Biće vam lepo. U 2021. godini verovatno će se proširiti i vaša porodica. Ovo bi moglo da uključi stupanje u brak ili rođenje deteta.

Blizanci

I Hate Suzie
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Vi ste nemirni i stalno u pokretu i ova godina vam nudi veliku šansu da oslobodite vašu energiju na najbolji mogući način po vas. Pogotovo je povoljno vreme da unapredite i poboljšate vaše znanje i veštine. Ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, i to uglavnom u vašem društvenom životu.

Obavezno svoje najbolje prijatelje držite blizu sebe ali isto tako nemojte se ustručavati da se oslobodite prijateljstva koje vam nanosi štetu i ne prija vam. Provodite što više vremena sa porodicom i ljubavnim partnerom. Ako vaš društveni život bude kako treba, tada će vam i cela 2021. godine proteći u najboljem redu.

Ovo će biti godina u kojoj će Blizanci staviti tačku na mnoge stare stvari i početi iznova. Ove godine Blizanci će svoje ciljeve postići diplomatskim ophođenjem prema drugim ljudima. Ako uđete u sukob, to će vam doneti nepotrebne nevolje. U vašem poslu morate biti pošteni i iskreni. Jupiter i Saturn će vam pomoći kod novih projekata. Jupiter će vam pomoći da uspete u svojim projektima, dok će Saturn biti zadužen da vas drži prizemljenima. Ali, uspeh će vam biti osiguran samo ako imate konkretan plan delovanja.

Vaša ljubavna veza će ove godine imati podršku Marsa i Venere, tako da će svi problemi u njoj biti rešeni. Uticaj Marsa će vam pomoći da zadržite dobrim svoje zdravlje tako što će vas prisiliti da vežbate. Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovini 2021. godine, pa do kraja jula. Ovo će vam pomoći da u ovom periodu poboljšate svoje odnose sa decom i mlađim delom familije. Bićete kreativniji i raspoloženiji i možete dobiti pohvale od rodbine zbog vašeg odnosa sa mlađim delom porodice. Ove godine vaš društveni život će vam biti od velike podrške. Ovo je savršeno vreme da zatražite savet od svojih prijatelja kad god vam zatreba. Vaši prijatelji će vas sigurno podržati na sve moguće načine.

Rak

Tokom godine ćete videti napredak u svim oblastima vašeg života. Nemojte se držati nekih svojih starih tvrdokornih navika koje su kočile vaš napredak u životu. Više vremena posvetite sebi, pre nego da se brinete o drugima, čemu ste skloni. Već ste dovoljno toga učinili za druge, sad ste vi na redu, jer vam se osmehuju nebrojene mogućnosti. Izbegavajte ishitrene odluke, bilo da je reč o rešavanju finansijskih ili zdravstvenih problema.

Ova godina može započeti sporim ritmom i može biti malo izazovna za Rakove. Možete malo teže ‘ploviti’ dok je tranzit Saturna u Jarcu , ali poznato je da Saturn nagrađuje svaki naporan rad. U 2021. godini dosta vremena ćete trošiti na druženje i uspostavljanje novih kontakata novih kontakata. Ovo će pomoći da izgradite svoju budućnost nakon donošenja važnih odluka uz pomoć vaših novih prijatelja. U nekim slučajevima možete steći vrlo bliske prijatelje i to prijateljstvo može trajati ceo život.

Uticaj Jupitera videće se u vašim ambicijama i uspehu u životu. Mars i Venera će vas učiniti romantičnim i senzualnim u vašim vezama tokom ove godine. Mars će se takođe pobrinuti za vaše zdravlje i vitalnost. Ne dozvolite da neke spoljašnje snage utiču na vas ako želite da uspete ove godine. Morate biti vredni i fokusirani. Sve ovo može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće ali na kraju će se isplatiti.

Bićete blagosloveni Marsom u Vagi od početka godine do kraja jula. To će vas podstaći da više vremena provodite kod kuće sa članovima porodice i da radite na kućnim poslovima. Ove godine ćete se verovatno suočiti sa nekim promenama u vašem društvenom životu zbog uticaja različitih planeta, uključujući tu i Plutona. Pluton je u znaku Jarca od 2008. godine i ostaće još neko vreme u ovom znaku. Ovo vas stalno gura da obnovite neke stare veze. To se može ticati i posla i ljuabvnih veza, kako onih romantičnih tako i onih čisto platonskih.

Ekstremno kretanje planeta kroz znakove u 2021. godini doneće i jedno i drugo, i komplikacije i razne mogućnosti. Promena je neizbežna. Iako promena nije po meri jednog Raka, moraćete da se prilagodite. Ako u tome uspete, ova godina vam može biti predivna.

Lav

Ove 2021. godine Lavovi bi mogli da stvore neke nove veze, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu koje bi mogle u mnogome da vam pomognu u vašem budućem napredovanju. Povoljne prilike vam dolaze bez mnogo traženja, treba da ih iskoristite, jer tako dobri periodi se ne pojavljuju često. Ovo je godina kada ćete biti vrlo uvereni u svoje odluke koje budete donosili. Iako vam ovo može pomoći da donesete neke posebne odluke, takođe ćete morati da budete na oprezu da ne bi postali previše tvrdoglavi i nefleksibilni na svoju štetu. Ove godine iskusićete duboku emocionalnu vezanost za svoje voljene, bićete vezani za svoje korene i težićete porodičnim vrednostima.

Tokom 2021. godine vaša profesionalna pitanja biće u prvom planu. Imaćete ohrabrenje za vaše ambicije u karijeri. Možda ćete biti unapređeni na viši položaj, a u vidu je i povećanje plate. Planetarni aspekti mogu da šalju neke oprečne signale u vezi sa vašom budućnošću u toku 2021. godine. Ljubavni život će biti prepun pomešanih emocija, a vi morate biti oprezni u vezi sa svojim društvenim interakcijama i da ne odgovarate na potencijalne sukobe.

Ako budete dovoljno naporno radili i ne dozvolite da vas neprijatelji sruše, onda ćete kroz godinu proći bez neprilika i nepovređeni. Dok Jupiter i Saturn mogu donekle negativno uticati na vas, ne dozvolite im da kontrolišu sav vaš život. Treba da zapamtite, vi ste ti koji odlučujete šta želite i izbor je vaš. Vi sa vašim izborima određujete vašu budućnost, više nego raspored planeta.

Znači, godina koja je pred vama može biti prilično izazovna za Lavove. Otuda se od vas traži hrabrost i odlučnost. Ovo nije vreme za opuštanje, jer morate da odbranite svoj položaj u društvu i da osmislite vaš život. Takođe se nemojte emocionalno vezivati u poslovnom životu. Savet vam je da se klonite spekulacija i da investirate u sigurne stvari, poput zlata i nekretnina.

Vaše veze bi mogle tražiti vašu veću posvećenost ove godine. Mnogo promena će se verovatno dogoditi u vašem porodičnom životu. Verovatno ćete imati odličan odnos sa vašom decom, braćom i sestrama i rođacima. Članovi vaše porodice, a i šire familije, poslužiće vam kao izvor vašeg nadahnuća i radosti. Trebalo bi i da malo pripazite jer kada su u pitanju vaši neprijatelji ili bilo ko drugi ko vam ne želi najbolje, vaš društveni život može biti u nevolji. Svi oni bi vrlo rado da pokvare vašu reputaciju i nedajte im nikakvog povoda za to. Držite se distancirano od ovih ljudi kad god je to moguće. Vaš društveni život će biti bolji bez njih, a i vama će biti bolje.

Devica

Ovo može biti važna godina za prevazilaženja nekih neuspeha iz prošlosti i to stalnim napornim radom i istrajnošću. Ponekad ćete možda voleti da se osamite da bi ste mogli dublje da razmislite o raznim pitanjima u svom životu i takva osećanja će se snažno manifestovati tokom poslednjeg dela godine.

Ovaj proces će vam doneti jasnost kako dalje da idete u vašem životu.

Pročitajte još:

Vaš intelekt će biti ključ uspeha ove godine i doživećete uspeh zahvaljujući svojoj kreativnosti i nizu ideja koje dolaze iz vas. Neke od vaših ambicija i ekscentričnih želja se mogu ispuniti ove 2021. godine. Bićete otvoreni prema drugima i izražajniji kao nikada do sada. Takođe, ove godine nećete biti ni toliko izbirljivi kao što ste uvek.

U 2021. godini bićete više orijentisani prema duhovnim vrednostima. Društveni i dobrotvorni radovi vas posebno privlače i donose vam lep osećaj u životu. Ljubav koju delite i pokazujete dobija novo značenje u vašoj vezi ove godine. Osećate se odlično, kako fizički tako i mentalno. Prihvatite stvari, veze i ljude oko vas, nemojte smetati ljudima, budite čvrsto na zemlji. Iako sve ove godine ide u dobrom smeru, nemojte se potpuno opustiti.

Tokom 2021. godine Device bi trebale da se oslone na svoju mudrost kad budu preduzimali važne odluke. Ne bi trebalo da zavisite od drugih i od njihovih ideja. Početak godine nije baš obećavajući za ljubavne veze tokom retrogradnog Merkura, ali ćete biti posvećeni partneru tokom godine. Planetarni aspekti su povoljni za ostvarenje vaših snova. Zdravlje će biti dobro, a energiju ćete održavati na potrebnom nivou.

Ove godine morate prihvatiti stvari takve kakve jesu. Godina vam donosi dosta sreće u vaš društveni život bez obzira na promene koje će se najverovatnije dogoditi u vašem društvenom životu, u vidu učenja i traganja za novim znanjem. Planete će vas podstaći da poboljšate svoje zdravlje i proširite svoje znanje. Vaš prirodni duh Device će se pobrinuti da i dalje vredno radite na svom poslu. Ne zaboravite da obratite posebnu pažnju na članove porodice i partnera ove godine.

Vaga

I Hate Suzie
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ovo je odlična godina da obnovite stara prijateljstva kao i hobije koje ste nekad voleli. Takođe, ovo može biti sjajna godina u kojoj možete naučiti nešto od nekih stvari iz prošlosti koje će vam pomoći da se okrenete budućnosti i napravite je lepšom za vas. Vaši društveni instinkti će se znatno poboljšati i privući ćete novi krug prijatelja. Ovo je sjajan period za postavljanje nekih dugoročnih planova za vašu budućnost. Vaši snovi u životu polako dobijaju oblik i ostvaruju se. Dobre vesti su na vidiku kako godina odmiče. Blagostanja i sreća vas ćekaju kod kuće.

Ova 2021. godina može se pokazati kao jedna od najuspešnijih za vas. S tranzitom Saturna i Jupitera, dvostruka energija planeta će pojačati blagonaklonost u vašem životu. Štaviše, planeta Saturn će uneti stabilnost u vaš lični život. U ovoj godini Vage mogu postići ono čemu teže, čineći manje izmene u svakodnevnim aktivnostima i izbegavajući značajne promene.

Planetarni aspekti su povoljni za poboljšanje vašeg zdravlja i vitalnosti tokom ove godine. Jupiter i Saturn će vam pomoći da postignete svoje ciljeve bez većih problema tokom 2021. godine. Sa druge strane, Venera i Jupiter će vam pomoći u stvaranju ljubavnih veza u kojima će vas čekati puno ljubavi i romantike. Društveni život će vam biti ugodan uz pomoć dobrih astroloških uticaja. Preduzećete sve mere za održavanje vašeg fizičkog i emocionalnog zdravlje. Bićete oduševljeni radeći šta god želite.

Upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih prijatelja biće od vitalnog značaja za vaš uspeh u mnogim oblastima života. Bilo da želite da se istaknete u vašoj karijeri ili da dovršite neki projekat, vaši prijatelji će biti tu da vam pomognu. Takođe, najverovatnije će i vašim prijateljima trebati vaša pomoć.

Škorpija

Ova godina obećava da će obogatiti vaš fizički i mentalni život. Vaša kreativnost će vam pomoći da uspete, što se kaže, da pokorite svet. Iako vi više volite da radite na neki način tajanstveno, iza scene i mrzite da budete u centru pažnje, ove godine to može da se promeni.

Ove godine obratite pažnju na zdravstvena i finansijska pitanja, pošto njima treba dati prioritet. Ovo bi takođe bilo dobro vreme za povezivanje sa nekim vašim davno zaboravljenim prijateljima. Ako želite da imate dobre odnose sa drugima, što manje, ili nikako se n mešajte u osećanja drugih.

Kako će 2021. godina teći napred, verovatno ćete biti još energičniji i hrabriji i bićete u stanju da se držite svojih planova i odluka. Tranzit Saturna u znaku Jarcu učiniće vas hrabrim a tranzit Jupitera u znak Vodolije učiniće da se čvrsto držite svoje odluke. Ljubav će ove godine igrati veoma važnu ulogu u životu onih koji su u braku. Merkur i Venera će vam pomoći da bolje razumete svog supružnika ako sa njim provodite dosta vremena. Vaše veze će biti lepe, nežne i prijatene za vas oboje.

Ove godine ćete moći da izvršavate svoje projekte uz pomoć vaših socijalnih kontakata a dosta prilika će vam se omogućiti sredinom godine, samo morate biti oprezni oko vaših troškova. Ove godine možete biti vrlo okupirani radom što može prouzrokovati da manje vremena provodite sa svojom porodicom. Trebalo bi svakako da nađete vremena za svoje najmilije i da kada ste sa njima ne pričate o poslu i novcu, jer to može izazvati određenu napetost, već uživajte u društvu i zabavi sa svojim voljenima.

Strelac

Ova godina biće odlična da se puno posvetite čitanju, da se bavite istraživačkim radovima kao i svim drugim načinima koji će vam pomoći da steknete mnogo znanja i mudrosti. Vaš smisao za avanturizam ove godine će se podići na jedan viši nivo. Učite od majke prirode da biste se ove godine poboljšali vaše fizičko i mentalno stanje.

Godina 2021. verovatno može doneti mnogo iznenađenja za vas i to za sve starosne strukture, a što će sve obradovati. Prosperitet, uspeh i bogatstvo će se verovatno manifestovati tokom godine što će vam se naravno svideti i imate sve izglede da budete zadovoljni. Imate šanse da vaše obrazovanje i znanje bude još impresivnije ove godine, što će vam doneti osećaj ispunjenosti.

Strelčevi se ove godine mogu radovati obilju romantike. Dobićete mnogo prilika da uđete u ljubavne veze i na vama je da ih iskoristite. Vi biste trebali da napravite prvi potez i trebali bi da se potrudite da se vaš partner oseća slobodno u komunikaciji sa vama. Planeta Jupiter će vam pomoći da budete avanturistički nastrojeni i neobični u vašim aktivnostima ove godine. Sa druge strane, planeta Saturn će vas držati prisebnim i ograničavaće vašu maštu.

Bićete u mogućnosti da pravite planove za nove poduhvate uz pomoć neke vama bliske osobe. Zdravlje se može održati dobrim ako budete ulagali napore ka pravilnoj ishrani i redovnim vežbanjem. Ne popuštajte vašoj divljoj mašti i budite delotvorni u vašem odnosu prema životu. U ovoj 2021. godini zvezde vam predviđaju i uspone i padove, ali srećom, više uspona nego padova. Ova relativno mirna godina donosi sreću u vaše finansije, karijeru i društveni život. Ipak, za sve je potreban naporan rad. Zvezde vam mogu pomoći da vas vode ka uspehu, ali ipak vi sami treba da preduzmete korake da biste  tamo stigli.

Ove godine vaš porodični život neće biti dosadan. Strelčevima se predviđa da će u vašem porodičnom životu doći neka neočekivana promena, verovatno na bolje.

Jarac

Godina 2021. može vas naterati da pažljivo proučite svoje postupke i navesti vas da izvršite neka prilagođavanja. Ove promene mogu odlučiti o budućnosti vaših postupaka. U stvari, odluka koju možete sada doneti, a onda je slediti sa odgovarajućim postupcima, odlučiće o ishodu tokom godine.
Nova godina dolazi sa puno odgovornosti prema deci, što može da vas prilično iscrpi i oduzme dosta energije. Sve eventualne stresne situacije možete da prevaziđete sa pravilnim tehnikama opuštanja.

Bavljenje nekim sportom i uživanje u hobijima može vam veoma mnogo pomoći. Mars i druge planete će vam pomoći da izvršite projekte koje ste zamislili prošle godine. Ovo će takođe biti odlična godina za ljubavne veze a sve uz pomoć planeta Jupitera i Venere. Imate podršku vašeg društvenog kruga i Marsa u izvršenju vaših novih projekata. Zdravlje i vitalnost mogu biti odlični ako se posvetite malo vežbanja i opuštanja, a vaše financije trebalo bi da pažljivo nadgledate.

Iskoristite ovu godinu da se usredsredite na svoje finansije i porodicu. Ako to možete da učinite kako treba, onda bi vam godina trebala dobro proći.

Poslednjih nekoliko godina a još dugo godina unapred, planeta Pluton će biti u znaku Jarcu. Ovo je blagoslov za sve osobe u znaku Jarca. Prilike i mogućnosti će vam se pojavljivati iz svih pravaca. Treba da koristite vašu intuiciju da odlučite da li ćete rizikovati sa tim novim prilikama ili ne. Možete napredovati samo ako probavate nove stvari, ali ako vam osećaj govori da ne trebate nešto raditi, onda je najbolje da ga poslušate.

Vaš porodični život može ponekad biti izazovan ove godine i to tokom retrogradnog Merkura. Ovo može verovatno da kod vas stvori priličan stres. Ako je moguće, odvojite malo vremena da provedete dalje od kuće kako bi ste se sabrali i došli sebi. Bez obzira da li to možete ili ne, najbolje je da napravite kompromise sa drugim članovima u vašem domu. Iako tako možda nećete dobiti baš ono što želite, to barem može da ublaži tenzije.

Vodolija

Budite društveni, povežite se sa onima koji teže ka boljitku čovečanstva, radite nešto u dobrotvorne svrhe. To će vam pomoći da osetite radost davanja i da širite harmoniju oko sebe. Godina 2021. će vam verovatno pružiti mnogo više iskustva nego što je to obično bilo. Budući da je Saturn u 12. kući za vaš znak, početnih nekoliko meseci možda će porasti napetost i možda ćete se suočiti sa nekim izazovima.

Neke Vodolije možda neće moći da dešifruju šta im se sprema u 2021. godini. Neophodno je da ostanete smireni i da se hrabro i mudro suočite sa eventualnim neizvesnostima. Mnogi vaši stari projekti će se završiti, a mnogi novi poduhvati biće započeti tokom 2021. godine. Stvari po vas postaju pozitivnije i ohrabrujuće.

Početak godine nije pogodan za ljubav i veze ali će stvari izgledati dosta bolje kako godina bude odmicala. Ako morate uspeti u svojim projektima, biće potrebno puno napornog rada i stručnosti. Tokom godine moraćete da se suočite sa mnogim stresnim situacijama. Stoga periodi opuštanja i odmora postaće neophodni za održavanje vašeg blagostanja. Suočite se sa izazovima koje vam život postavlja i osmislite načine kako da ih prevaziđete na najbolji mogući način.

U 2021. godini možete biti fokusirani na veze i na intelektualna traganja. Iskoristite ovu godinu da steknete nove prijatelje, ali ne zaboravite na svoje hobije. Dobre stvari će vam doći ako budete imali zdrav društveni život. Pluton u Jarcu će vas podstaći da napustite i odbacite sve što vas sputava.

Ribe

Proteklih godina stvari su možda bile malo luckaste prema vama, ali sve je to spremno da se slegne. U vašem porodičnom životu stvari mogu biti malo nezgodne, ali planete će vam sigurno pomoći. Ako budete mogli da budete hladne glave, smireni i skoncentrisani, uspećete u svemu i na kraju će sve biti u redu. Planeta Neptun koja će biti u znaku u Riba tokom cele godine, imaće veliki uticaj na vaš lični život, uključujući i porodični.

Početkom godine, Jupiter je dobro je postavljen u 11. kuću dobitka. Iako oslabljen, to bi bilo ohrabrujuće jer će sprega Saturna i Jupitera verovatno doneti stabilan napredak za Ribe. Ljudi Ribe treba da nauče da budu diplomatski u svom govoru i postupcima i ne smeju povrediti osećanja drugih ljudi u 2021. godini. Održavajte srdačne odnose sa kolegama i starijima na radnom mestu.

U izvršavanju vaših poduhvata ove godine imaćete podršku vašeg društvenog kruga i ljudi unutar njega. Jupiter će vam možda ponuditi novo radno mesto. Vaše projekte ćete moći uspešno da završite uz pomoć Marsa. Mars je u vašem znaku od sredine novembra pa do decembra, tako da godinu završavate sa značajnom merom vitalnosti, žara i uzbuđenja i možete započeti novi aktivnosti i praviti nove planove.

Zdravlje će vam biti izvrsno ukoliko se budete pridržavali redovnih vežbanja i opuštanja koja su vam uvek neophodna i dobro dođu s obzirom na vaš ponekad slab nervni sistem kojem treba da posvetite posebnu pažnju. Neophodno je da koristiti i svoje instinkte da biste postigli uspeh ove godine, a oni vas retko kada iznevere.

Ovo može da bude opuštena i savršena godina za povratak vašim omiljnim hobijima i fokusiranje na vaš porodični život.

Ove godine ćete se možda boriti da ostanete verni sebi. U nekim slučajevima vaša porodica može biti ta koja uzrokuje vaše unutrašnje sukobe. Ako možete, pokušajte da pokažete pravu istinu o sebi vašoj porodici. Planeta Venera se nalazi u znaku Jarcu početkom godine veći deo Januara i ponovo u

Novembru 2021. godine. Kada je Venera u ovom znaku, osećaćete se društvenijom nego obično. Ovi meseci su najbolje vreme za druženje sa velikim grupama ljudi i ponovno povezivanje sa starim prijateljima.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram