Horoskopski znak koji laže kako zine

Foto: Supplied by LMK/Newscom / Newscom / Profimedia

Svi lažemo nekad, iz različitih razloga i manje ili više uspešno, ali pripadnici ovog znaka Zodijaka su majstori u prikrivanju istine.

Laganje je jedan od osnovnih ljudskih instinkata, a iza njega stoje ili potreba da sebe stavimo u bolji položaj ili želja da ne povredimo druge. Astrolozi tvrde da to koliko i kako lažemo zavisi i od horoskopa, a tri znaka ističu se kao najveći lažljivci, piše Index.hr.

Blizanci

Njima istina jednostavno nije najbolji prijatelj. Često obećavaju stvari koje se nikad neće dogoditi jer ne razmišljaju o posledicama svojih obećanja. Nešto što im se u određenom trenutku čini kao dobra ideja vrlo brzo postaje obećanje iako su svesni da se ono nikad neće realizovati. Zavisni su od popularnosti i žele da se svide svima čak i ako se za to moraju služiti lažima.

Pročitajte još:

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku su majstori laganja. Toliko su dobri u tome da i sami zaborave šta je istina, a što laž.

Vaga

Vage su šarmantne i odlični manipulatori, a zbog toga lažu jako često i jako dobro. Lažu da bi ispale bolje nego što jesu, da se izvuku iz problema ili samo zbog toga da bude po njihovom. Uglavnom, lažu stalno. Kad zadobiju vaše poverenje, Vage su u stanju da manipulišu situacijom sve dok im sve ne bude potaman.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram