Horoskopski znak u kom se rađaju najgore svekrve

najgora svekrva horoskop
Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Alamy / Profimedia

Odnos svekrve i snahe oduvek je vruća tema u mnogim porodicama, a čini se da prigovaranje, zvocanje i tiho podbadanje imaju veze i sa horoskopskim znakom. Tako se u Zodijaku izdvajaju svekrve za koje kažu da su stvorene samo da zagorčaju život, ali i one sa kojima je sve lako.

Kad si birala muškarca svog života, nisi mnogo mislila kako ćeš se slagati sa njegovom mamom. Međutim, kako vreme ide, i ako živite sami i ako živite s njegovima, sve je jasnije koliko je mamina figura važna. Desi se onda da svekrva i nije onakva kakvom ti se učinila u početku, pa se prijatno iznenadiš ili, s druge strane, posmisliš da tu tvoju ne bi poželela ni najgorem neprijatelju.

Svekrve koje niko ne bi poželeo

Škorpija

Žene koje imaju svekrvu u znaku Škorpije verovatno se slažu da od njih snahe najviše pate. Svekrva Škorpija je sklona manipulaciji i vrlo rado će nadgledati šta jede i šta oblači njen voljeni sin, pišu na sajtu Horoscope-daily-free.net.

Ove žene su dominantne i sklone su da stalno nešto kritikuju, a i ne zaziru od toga da ponize suprugu svoga sina. Posebno neće biti lako onim snahama čiji je sin odabrao ženu koja nije od početka prema maminom ukusu.

Pročitajte još:

Jarac

Svekrva u znaku Jarca nije baš najlaganiji član porodice. Verovatno je zatvorena osoba kojoj bez poziva nećeš doći u posetu, a isto možeš da očekuješ i od nje. Takođe, nju je zaista teško zadiviti. Čak i ako održavaš kuću besprekorno čistom i svi koji te znaju lepo pričaju o tebi, vrlo je upitno da li će svekrva Jarac to sve odobriti i prihvatiti. Osim toga, od nje gotovo baš nikad ne možeš da očekuješ pohvalu ili poklon.

Devica

Svekrva u znaku Device može da bude toliko teška da je po svaku cenu s njom bolje izbeći život pod istim krovom. Najgora osobina ove svekrve je to što zabada nos u svaku sitnicu, a za nju ne postoje stvari koje je se ne tiču. Pritom, ona se neće suzdržavati od nemilosrdnog kritikovanja.

Najpoželjnije svekrve

S druge strane, zvezde kažu da postoje svekrve s kojima sve ide lako i sve je moguće lepo dogovoriti.

Bik

Ako je tvoja svekrva rođena u znaku Bika, može se reći da si prava srećnica. Mama tvog supruga je jedna od najstrpljivijih svekrva koja ti, ako malo i pogrešiš u nečemu, neće ništa uzeti za zlo. Čak i ako se tvoj suprug požali mami zbog tvog ponašanja, ona neće beskompromisno stati na njegovu stranu, već će naći način da vas pomiri. Ako je verovati Zodijaku, na ovakvim svekrvama treba biti zahvalan i nipošto ne treba iskušavati njihovo strpljenje. Najveća greška bila bi uveravati ih da nisu u pravu.

Blizanci

Za svekrvu u znaku Blizanaca kažu da je najnaprednija, ali i najmodernija baka. Snahe uz svekrvu s takvim vrlima uvek dobro prolaze. To je žena koja će znati da te uputi na genijalnu rasprodaju ili da ti otkrije trik za uštedu, pa i besplatnu uslugu. Emocionalno je vrlo stabilna, iskrena je i neposredna, pa će vrlo zrelo i nenametljivo izraziti sve što misli o tvom odnosu sa svojim sinom.

Rak

I svekrve u znaku Raka su na listi najpoželjnijih svekrva jer su po prirodi tihe, mirne i ljupke. Ne vole da se nameću, a kad zatreba, bespogovorno će dojuriti i skuvati večeru ili pričuvati unuke ako ti i suprug poželite malo vremena za sebe. Takođe, tvoje tajne su s njom sigurne i pokušaće da ti pomogne najbolje što ume.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram