Tri znaka Zodijaka koje do kraja 2020. čeka velika sreća

Foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Teško da će ikome 2020. biti najsrećnija godina u životu, ali postoji ekipa kojoj zvezde spremaju veliku sreću do kraja godine.

Za tri horoskopska znaka kraj 2020. godine mogao bi da bude veliko, pozitivno iznenađenje, a Index.hr im preporučuje čak da uplate loto, jer im se, kako zvezde kažu, smeši velika sreća.

Lav

Lav je jedan od najdominantnijih znakova Zodijaka, a čak i ako je osećao da mu je pozicija poljuljana, u narednom periodu će mu se vratiti samopouzdanje. Sve će ići u dobrom pravcu za njega, a može da očekuje i značajno poboljšanje finansijskog stanja. Takođe, čeka ga nekoliko događaja koji će mu popraviti utisak 2020. godine.

Pročitajte još:

Strelac

Strelac će takođe ovu godinu završiti u plusu, što se tiče svega što ima veze sa srećom. Ići će mu i s poslom i s novcem, a zvezde nagoveštavaju da će mu i ljubavni život procvetati. Dakle, dragi Strelčevi, samo se prepustite.

Devica

Device čeka uzbudljiv kraj godine. Osim što bi mogla da ih presretne velika nova ljubav, kakvoj se nisu nadale, astrolozi Devicama do kraja godine predviđaju neočekivan novčani dobitak. Budite spremni na iznenađenja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram