Najlepši horoskopski znak najteže je osvojiti

Psihologija i astro 06. jun 202016:03 > 17:54
Najlepši horoskopski znak
Monika Beluči je Vaga; Foto: Profimedia.rs

Astrolozi veruju da zvezde određuju i fizičke karakteristike horoskopskih znakova, a titulu najlepšeg po svim listama nosi - Vaga.

Vage se navodno, zbog uticaja Venere, rađaju sa najlepšom fizionomijom, imaju najbolju simetriju lica i lepe su telesne građe.

Osim toga, Vage imaju urođen šarm koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tako da je uvek u centru pažnje. Harizmatične su, zanosne i lako osvajaju ljude oko sebe. Znate one osobe koje kad uđu u prostoriju sve nekako zablista i ne možete da skinete pogled s njih? E, to je Vaga.

Ipak, njeno srce nije lako osvojiti.

Pročitajte još:

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma, a vladajuća planeta Vage je Venera, koja je nosi ka lepoti, umetnosti, kreativnosti. Vagu fascinira ravnoteža i simetrija.

Uvek teži harmoničnim odnosima s ljudima, ali ako želite suštinski da doprete do Vage, moraćete mnogo da se potrudite da dokažete da ste dostojni njenog poverenja.

U ljubavi traži savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je ispuniti na svim nivoima. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Ne igra igre i ne dopušta sebi greške, već svaki potez pažljivo promišlja. Vrlo je pažljiva, ali ponekad bolno iskrena. Ne podnosi nepravdu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram