Tri najveća baksuza Zodijaka u 2020. godini

baksuzi u 2020.
Foto: Metro-Goldwyn-Mayer / Entertainment Pictures / Profimedia

Ambiciozno dočekana 2020. godina ispostavila se kao prilično loša, strašna i komplikovana za sve, ali, ako je verovati astrologiji, nekim ljudima je ipak pala teže.

Kao najveće baksuze u ovoj godini We Mystic prepoznaje tri horoskopska znaka, koji verovatno jedva čekaju da kroče u 2021. Nadamo se da niste među njima ili da vas je bar ovaj horoskop zaobišao.

Vaga

Prema Vagama 2020. godina nije dobra i osobe rođene u ovom prelepom znaku bi trebalo da izbegavaju bilo kakve rizike jer je velika verovatnoća da će ishod biti nepovoljan za njih. Nemaju sreće ni u ljubavi, pa bi trebalo oprezno da stupaju u odnose i dobro paze kome veruju.

Rak

Ni za Rakove ova godina nije bila lagana, niti će biti. Ništa im ne ide od ruke i svi projekti im uglavnom završavaju neuspehom. Ljudi oko njih neprestano pokušavaju da ih spuste i otežaju im svakodnevicu, kao da im već nije dovoljno teško. Ovaj znak trebalo bi da izbegava da ulazi u rizična finansijska ulaganja i ne bi trebalo da veruje svima.

Pročitajte još:

Ovan

Ovan je jedan od najnesrećnijih horoskopskih znakova ove godine jer se stalno oseća kao da ne može da pronađe izlaz iz teške situacije i kao da se sve oko njega urušava. Svaki korak koji napravi u 2020. vodi ga u sve veću nestabilnost i neurotičnost. Trebalo bi da prestane da teži velikim promenama i odmori se od svega, kako bi razbistrio um i hrabro krenuo dalje, piše Index.hr.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram