Počeo retrogradni Merkur u Škorpiji: 3 znaka će nagrabusiti

Žene na ivici nervnog sloma
Foto: - / Everett / Profimedia

Počeo je period retrogradnog Merkura u Škorpiji koji će poslednji put u godini biti retrogradan od 14. oktobra sve do 3. novembra., kada ponovno kreće direktno. Na koje znakove će najviše uticati?

Retrogradni Merkur u znaku Škorpije ima cilj da očisti sve što je staro i nepotrebno. Na površinu će izaći naša skrivena osećanja. Tri znaka Zodijaka najviše će osetiti vihor retrogradnog Merkura, piše Atma.hr.

Devica

Dok retrogradni Merkur uzrokuje haos u svemu, takođe testira i vaš organizovani um.

Pročitajte još:

Svakako ćete propustiti neke detalje, a to će dovesti do pogrešne komunikacije, kao što je uobičajeno tokom retrogradnog kretanja.

Još jednom proverite svu svoju poštu i budite vrlo jasni u vezi s tim šta želite. Ako imate tajne koje morate čuvati, pobrinite se da budete apsolutno diskretni u vezi s tim. Poznato je da retrogradni Merkur otkriva naše tajne.

Škorpija

Kako je retrogradni Merkur u vašem znaku, morate se pripremiti za njegov uticaj. Kontrolišite svoje misli, pokušajte da ostanete s nogama čvrsto na zemlji.

Budite smireni, imajte na umu da ovo retrogradno kretanje Merkura utiče na vašu jasnoću misli.

Ako želite isplivati iz svega, odbacite sve sumnje u sebe i ostanite prizemljeni. Stvari će uskoro biti bolje.

Retrogradni Merkur uneće haos i zbrku u ceo naš život. Najbolje što treba da učinite je da ostanete smireni i pustite da oluja prođe. Stvari će uskoro biti bolje. Ostanite jaki do tada!

Blizanci

Budući da je Merkur vaša vladajuća planeta, njegovo retrogradno kretanje će vas najteže pogoditi.

Vaše organizacione veštine neće vam biti od koristi i biće vam vrlo teško da se fokusirate na bilo šta. Ne pokušavajte da se opirete energijama.

Budite fleksibilni i radite s protokom energije. Zašto ne biste odvojili malo vremena za opuštanje? Posvetite se svom zdravlju.

Koncentrišite se na nekoliko važnih projekata, a sve ostalo neka bude na čekanju. Kada napunite baterije, moći ćete brže i uspešnije da ih završite.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram