Hit reakcije horoskopskih znakova na „volim te“

Kako sam upoznao vašu majku
Kako sam upoznao vašu majku; Foto: Profimedia.rs

Svaki znak Zodijaka drugačije reaguje na izjavu ljubavi: neki se zbune, drugi imaju već spreman odgovor, a ima i onih koji žele odmah da pobegnu.

Ovan

„Volim i ja tebe“

Ovnovi se zaljubljuju brzo i iskreno, ali neće uvek biti spremni da prvi izjave ljubav, iako su po prirodi ekstrovertni. Međutim, ako se zaista tako osećaju, sigurno će vam uzvratiti istim rečima.

Bik

„Stvarno?!“

Bikovi su poznati po tome što logiku stavljaju na prvo mesto i jako su pažljivi, posebno kada se radi o ljubavi. Kako bi reagovali pozitivno da izjavu ljubavi, moraju da budu u potpunosti sigurni u svoja osećanja.

Bizanci

„Nešto mi je iskrslo, moram da idem..:“

Ma koliko voleli da pričaju generalno, Blizanci ne vole da razgovaraju o svojim emocijama. Ako Blizanac pokuša da promeni temu nakon što im izjavite ljubav, ne brinite, to je potpuno normalno.

Rak

„Jesi li ozbiljan/na?“

Budući da su najsenzitivniji znak Zodijaka, Rakovi su uvek pažljivi sa svojim emocijama, jer veoma lako mogu da budu povređeni. Neće vam uzvratiti ove reči dok se ne uveri da ste ozbiljni po tom pitanju.

Lav

„Naravno da me voliš!“

A šta biste drugo i mogli da očekujete od horoskopskog znaka sa najvećim samopouzdanjem? Budite srećni ako ne odgovori sa „volim i ja sebe“.

Devica

„Hvala“ (šapatom)

Device nisu preterano pričljive, i to se preliva i na njihov odnos prema emocijama. Ali, budite uvereni da će ceniti ove reči i da će ih, kada budu spremne za to, uzvratiti.

Vaga

„Odmah se vraćam“

Pročitajte još:

Poznate po tome što ne vole da se vezuju, Vage će se vrlo lako uplašiti od izjave ljubavi, pa će možda čak i poželeti da pobegnu kada čuju te famozne reči.

Škorpija

„Mislim da i ja tebe volim“

Kada se Škorpija zaljubi, to je uvek intenzivno i strastveno, ali često im treba malo više vremena da potvrde ta osećanja i da uzvrate rečima, tako da će možda zvučati nesigurno.

Strelac

„Hajde da se venčamo!“

Strelčevi su bukvalno navučeni na ljubav, tako da nemojte da se iznenadite ako odreaguje malo preterano. Ne brinite, neće (nužno) odmah da pravi svadbu, ali će biti oduševljen/a.

Jarac

„Znala/o sam!“

Intuitivni Jarčevi su često poput pravih detektiva i ništa pored njih ne prolazi neopaženo. Tiho samouveren Jarac verovatno zna šta osećate prema njemu pre nego što to izgovorite.

Vodolija

„Molim?“

Vodolija će pokušati da intelektualizuje stvari, jer će joj to dati vremena da obradi informaciju koju je upravo dobila i da razmotri svoja osećanja. Možda joj treba vremena da shvati šta je upravo čula.

Ribe

„Nisam dobro čuo/la“

Sanjive Ribe ne znaju kako da reaguju kad ih uhvatite nespremne, ali nemojte ih požurivati. Treba im vremena da procene da li ste iskreni, nakon čega će vam se vrlo verovatno baciti u zagrljaj.