Hladan i proračunat: Najlukaviji horoskopski znak

lukavost horoskop
Foto: Jeremy Selwyn/Evening Standard / PA Images / Profimedia

Lukav, hladan i proračunat – tako bi se najkraće mogli opisati pripadnici horoskopskog znaka za koji kažu da je najlukaviji u Zodijaku. Njihovom šarmu teško je odoleti, a to je upravo ono što žele i koriste. Ako je verovati zvezdama, Device su najlukaviji horoskopski znak.

Pripadnici ovog znaka su vrlo metodični, mirni i sposobni za sve poslove gde je potrebna bilo kakva organizacija. Ne podnose nikakve grubosti i izbegavaju sve nagle promene ili nepromišljene akcije. Tačno znaju kako nekome da pristupe da bi dobili ono što im je potrebno, pišu na sajtu Index.hr.

Pročitajte još:

Mogu svakoga da smotaju oko malog prsta i da ga iskoriste, ali tako da ta osoba toga nije ni svesna. A jednom kada im date sve što im je trebalo, u stanju su da vam okrenu leđa i posvete se sledećoj žrtvi.

Prilično su vešti u poslu jer raspolažu natprosečnom inteligencijom. Svoju veliku sposobnost u izražavanju i delovanju na mase iskorišćavaju za svoje ciljeve. Tada često postaju lukavi i prevrtljivi.

Pred svima se prave ljubazni, nikada se ne upuštaju u sukobe, ali su iskompleksirani, pa je najlakše pobediti ih upravo njihovim oružjem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram