Horoskop za decembar 2020: Šta vas čeka do kraja godine

Psihologija i astro 14. dec 202020:58 > 15. dec 2020 11:30
horoskop za decembar 2020.
Foto: Joseph Prezioso / AFP / Profimedia

Ova godina mnogima nije bila onakva kakvoj smo se nadali. Srećom, decembar naslućuje velike promene koje nas čekaju, pa će tako poslednje nedelje ovog meseca i godine biti prava eksplozija emocija i doživljaja i pravi nagovešraj nove ere.

Svemu tome doprineće i konjukcija Saturna i Jupitera 21. decembra koja se dešava prvi put u 20 godina. Ove moćne planete će preurediti svet kakav smo do sada znali i ta promena, mada ne sasvim laka, biće preko potrebna, pišu na sajtu Witanddelight.com.

Ovan

Od sredine meseca bolje ćete videti na šta da se fokusirate. Uz jasnije misli bolje ćete sagledati kako da ostvarite svoje želje u narednom periodu. Biće to planovi za ono što biste mogli da ostvarite do kraja ove decenije i ideje kako da otpočnete sa realizacijom svojih ciljeva već početkom naredne godine.

Do kraja meseca zbog uticaja punog meseca 29. decembra sve će ići u pravcu planiranja praznika. Sve govori da će vam najprijatnije biti u toplini doma. Zato se udobno smestite sa porodicom i najbližima. Veseli dočekajte 2021. Zaslužili ste.

Bik

Sredina decembra donosi jak nalet energije, što će vam odlično doći oko nekih pozajmica, stipendija ili manje izvesnih poslova sa kapitalom. Neki Bikovi mogu da očekuju neplaniran priliv novca ili neku zaostalu isplatu na koju su skoro zaboravili, a vredno su je ranije zaradili.

U ove dane Saturn i Jupiter ulaze u vaše polje dostignuća, pa očekujte veliki uspeh i slavu u godinama koje dolaze. Na poslu ćete doživeti ogroman uspeh, karijera će vam se vrtoglavo uzdići, a neke Bikove čak očekuje i planetarna slava.

Pun mesec 29. decembra donosi vam važan ugovor koji treba da potpišete ili ćete razmišljati kako da što bolje plasirate svoju ideju u narednoj godini.

Blizanci

Sredinom meseca Jupiter i Saturn ući će u vaše polje razvoja prvi put posle mnogo godina. To znači da ćete sledeće godine biti posebno usredsređeni na lični rast. Možda odlučite da je vreme da se ponovo edukujete, da se vratite na fakultet ili da počnete da radite na važnom medijskom ili izdavačkom poduhvatu. Neki Blizanci bi čak mogli da sasvim promene mesto boravka i počnu sasvim novi život.

Do kraja decembra pun mesec u vašem polju razvoja 29. decembra će vam skrenuti pažnju na finansije. Neki Blizanci mogu da očekuju veliki novčani dobitak ili vest o povišici, dok će drugi sumirati koliko su potrošili tokom ovogodišnjih praznika.

Rak

Sredinom meseca Jupiter i Saturn će se istovremeno kretati u vašem polju intime. To znači da ćete se u godini koja je pred nama posebno usredsrediti na to da dobijete podršku u emotivnim odnosima, kao i na to da imate sve što vam treba. U suprtonom, okrenućete se onima koji vam to mogu pružiti.

Sa punim mesecom 29. decembra obnoviće se vaša energija.. To će vam osvetliti put i pokazati vam da godina koja sledi otvara vrata za mnoge ciljeve kojima se najviše nadate.

Pročitajte još:

Lav

Sredinom meseca Jupiter i Saturn će se preseliti u vaše polje partnerskih odnosa. To znači da ćete se u narednim godinama izuzetno fokusirati na svoje veze. Ići ćete dalje kao tim, umesto da lutate sami, iako vam je draga vaša samostalnost – volite kad ste nezavisni. Znajte da će se mnogi vaši trenutni emotivni odnosi produbiti ili, ako budete obratili pažnju, možda nađete svoju srodnu dušu.

Posednjih dana meseca zvezde će vam pomoći da se vratite korak unazad. Odmorite i napunite baterije –jednostavno sanjarite o tome šta će doneti 2021. godina.

Device

Sredinom meseca Jupiter i Saturn će uploviti u vaše polje produktivnosti. To znači da ćete biti izuzetno zauzeti jer ćete činiti sve da osvarite poslovne planove do kraja. Srećom, uspećete da nađete ravnotežu između poslovnog i privatnog, baš onako kako vam odgovara.

Krajem meseca dobićete poziv za druženje koji će vam jako goditi i ispuniće vas srećom. Ipak, koliko god lepo zvučalo, ne zaboravite na oprez i čuvajte zdravlje. Ako procenite da je susret iole rizičan, možda onlajn druženje nije loša ideja.

Vaga

Sredinom meseca pomračenje Sunca u vašem polju komunikacija verovatno znači da će pristići neki ugovori koje bi trebalo da potpišete. Neke Vage bi takođe mogle da budu pod pritiskom u vezi sa pisanjem, držanjem govora, oglašavanjem ili reklamiranjem. Ne brinite jer vas čeka velika ljubav i nalet kreativnosti. Neke Vage bi konačno mogle da upoznaju svoju srodnu dušu u godini koja je pred nama, dok bi one koje su trenutno u vezi mogle dodatno da se zbliže sa partnerom. Oni sa decom uvideće da im treba više pažnje, a oni koji planiraju bebu vrlo verovatno će u tome i uspeti.

Krajem meseca je na pomolu nov posao, unapređenje ili odličan uspeh koji garantuje radnu 2021. godinu.

Škorpija

Raspored zvezda sredinom meseca ukazuje na to da će vam dom i porodica biti glavni prioriteti u godinama koje dolaze. Neke Škorpije će imati motiv da se presele ili će u suprotnom preuzeti veću odgovornost oko roditelja. Velike obnove ili ulaganja u nekretnine takođe su sasvim izvesni.

Kraj meseca otvara nove horizonte. Zbog pandemije možda trenutno niste u prilici da idete u inostranstvo, ali umesto toga planirate gde biste jednog dana mogli da idete. Neke Škorpije če se više fokusirati na učenje, komunikacije, izdavaštvo… Zabeležite svoje ideje sada, dok ne stignu nove.

Strelac

Sredinom meseca pomračenje Sunca u vašem horoskopskom znaku daće vam jasniji pogled na sve. Ovo je vreme da krenete dalje, da otkrijete svoju moć i da se oslobodite svega i svakoga što vas sputava. Sudbina vam otvara vrata, a na vama je da kroz njih prođete ako se usudite.

Kraj meseca će nagovestiti da ćete se u godinama pred nama posvetiti pisanju i promovisanju svojih ideja. Razmislite kako možete da se što bolje predstavite.

S partnerom ćete biti bliži nego ikad ili ćete pak odlučiti da sasvim završite vezu jer ćete uvideti da je tako bolje.

Pročitajte još:

Jarac

Jupiter i Saturn će vam sredinom meseca skrenuti pažnju na vaše finansije za godine koje dolaze. Drugačije i bolje ćete planirati troškove i možda čete čak i investirati u nešto.

Krajem meseca zvezde donose prekretnicu u vašim odnosima. Neki Jarčevi bi u tom trenutku mogli da odluče da se presele, da se vere ili da počnu da kuju dugoročne planove sa svojim partnerom. Uživajte u praznicima sa voljenim osobama.

Vodolija

Sredinom meseca Jupiter i Saturn ulaze u vaš horoskopski znak, što znači potpuno novu eru u vašem životu. U narednim godinama ćete preuzeti veću odgovornost, ali doživećete i divne nove početke. Razmotrite sve što želite da postignete u deceniji koja je pred nama i počnite sada da planirate kako biste sve ostvarili.

Krajem meseca čeka vas više posla, što će značiti i vrlo produktivnu radnu 2021. A ako nemate posao, krajem ove godine ćete ga vrlo verovatno naći. Prihvatite s radošću novo poglavlje u vašem životu jer su zvezde na vašoj strani.

Ribe

Sredinom meseca Jupiter i Saturn ulaze u vaše polje razvoja za naredne godine. To znači da biste mogli da počnete da razmišljate o velikim planovima i projektima, o idejma koje bi na kraju mogle da budu životono dostignuće. Poslušjate svoju intuiciju, neće vas prevariti.

Krajem meseca čeka vas dosta romantike. Ako su slobodni, uživajte i zabavljajte se i sada i početkom 2021. Ako ste u vezi, još više ćete se zbižiti s partnerom, a moguće je i da sledi vest o trudnoći. Naredna godina doneće vam nove avanture, zato se pripremite da poletite u visine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram