Horoskopski znaci koji će u 2021. naći srodnu dušu

ljubavni horoskop za 2021.
Foto: Jonathan Hession / Entertainment Pictures / Profimedia

Nadamo se svi da će naredna godina biti makar malo bolja od ove. Zvezde kažu da će neki znakovi imati više sreće od drugih jer će pronaći pravu ljubav.

Ribe

Od svih drugih znakova Zodijaka vi ćete naredne godine imati najviše sreće u ljubavi. Mnogi od vas su već ove godine osetili pravu ljubav i to će biti samo bolje u 2021. Posebno lepe vesti očekujte od 11. avgusta kada će Jupiter ući u vašu kuću partnerskih odnosa i braka, pišu na sajtu Wise Horoscope.

Već početkom juna moguća je bliska komunikacija s nekom dragom osobom ili prilika da obnovite staru ljubav. Smenjivaće se ispunjeni i mirniji periodi, što će vam doneti podršku bliskih osoba. A pošto će Jupiter proći kroz vašu kuću braka, vrlo je verovatno da ćete upoznati svoju srodnu dušu.
Oni koji već imaju partnera verovatno će učvrstiti vezu, pa su na vidiku verenički prsten, pozivnice za svadbu, biranje kumova, a neki će kupovati i pelene i kolica za bebu. Dakle, veze koje upravo gradite su tu da potraju, i to zauvek.

Odličan spoj sa Bikom, Rakom, Škorpijom i Jarcem

Vi želite večnu ljubav, vrlo ste romantični i ne kažu tek tako da ste među najboljim ljubavnicima Zodijaka. Slagaćete se odlično sa Škorpijama, ali i sa Rakom koji može da vam pruži duboku ljubav za kojom tragate.

Ako ne sretnete ove bliske vodene znakove, tu su Bik ili Jarac, s kojima ste takođe sjajan par pošto oni mogu da vam pruže sigurnost i da vam se predaju. A baš to vam treba da biste pokazali svoju najbolju stranu.

U potrazi za svojom srodnom dušom, put će vas vući ka sličnim vodenim znakovima jer se s njima odlično slažete i jako privlačite u ljubavi, ali to ne znači da ne možete da osnujete divnu porodicu s nekim drugim znakom – samo ako ima ljubavi.

Pročitajte još:

Jarac

Vi ste vrlo tradicionalni i posvećeni porodici. Već zamišljate sebe kako svijate gnezdo, a 2021. godina će vas približiti ostvarenju tog sna.
Jarčevi koji su sami upoznaće nekog posebnog s kim će poželeti da provedu ostatak života. Oni koji su već u vezi osetiće kako taj odnos postaje sve ozbiljniji i snažniji.

Naredna godina biće mnogo bolja za vas u ljubavi nego prethodna. Verovatno ste ranije imali dosta problema s partnerom ili niste mogli da se povežete, mada ste želeli. U 2021. sve te poteškoće će nestati, komunikacija između vas i voljene osobe će se popraviti i vaš privatni život će krenuti u sasvim novom smeru.

Godina pred nama biće godina promena za vas jer ćete upoznati nekog s kim ćete poželeti da gradite budućnost. S druge strane, vrlo je moguće da ćete početi da živite sa dosadašnjim partnerom ili ćete se pak zajedno odseliti u inostranstvo, a možda ćete se i veriti. U svako slučaju, sve će ići kako treba.

Na proleće će strast biti najveća – ili ćete upoznati nekog novog, ili će vaša stara veza sinuti novim sjajem. Samci će već od početka godine osetiti leptiriće, ali budite oprezni. Nemojte odmah da se prepustite prvom koji naiđe zbog žarke želje za ljubavlju. Uz malo strpljenja, napravićete bolji izbor, a ujedno ćete izbeći i moguća razočaranja.

Krajem godine moguće su trzavice u ljubavi. Verovatno ćete morati da brzo nešto odlučite, možda čak i da testirate osećanja svog partnera. Uprkos svemu, ne treba da gubite veru u sebe i voljenu osobu.

Najbolji spoj sa Bikom, Devicom, Škorpijom i Ribama

Mnogima delujete previše strogo, ali ne i Bikovima i Devicama jer njih vode isti životni ideali.

Škorpije cene vašu ambicioznu prirodu, to što ste emotivno stabilni i ozbiljni kad treba rešiti neki problem. S druge strane, Ribe oduševljava to što uvek stojite uspravno, budući da one lako umeju da posrnu. Ribe u Jarcu vide uzor koji vredi pratiti i zbog svega toga veza između ova dva znaka može da bude vrlo uspešna i da preraste u većnu ljubav.

Pročitajte još:

Vaga

Nova godina Vagama donosi dosta mira i spokoja u ljubavi. Oni koji su dugo u vezi biće presrećni s partnerom jer će već krajem ove godine učvrstiti odnos s njim. Stoga ćete harmonično uploviti u novu 2021. Od januara do maja su velike šanse da se venčate, a samci će u tom periodu upoznati nekog s kim će poželeti da ostare. Zato iskoristite tu priliku da se družite, putujete i uživate u sitnicama. Vrlo je moguće da će vaša srodna duša zapravo prvo da pronađe vas.

Veći deo godine obeležiće velika strast i ljubav, pa će vam ili biti još lepše u vezi ili ćete puni elana ući u novu.  Jedino neće opstati veze koje i ranije nisu funkcionisale, ali to će otvoriti prostor za neke nove, lepše.

Najbolji spojevi sa Blizancima, Strelcem i Vodolijom

Kao pravi diplomata i šamer odlično ćete se slagati sa Blizancima ili Vodolijom. S njima je moguća velika ljubav jer su oni nepopravljivi sanjari i znaju da partneru pruže prostor kad zatreba. A ako se spojite sa Lavom – bićete pravi holivudski par, koji će se voleti kao u romanu. Sa Strelcem će Vaga imati mir u kući i odnos pun poštovanja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram