Svi ga vole? Horoskopski znak koji se slaže sa svima

Drugarice, horoskop, kupovina, šoping
Foto: Shutterstock

Svaki znak horoskopa slaže se s nekim drugim znakom ili više njih, ali ne može se slagati sa svima. Ili? Jedan horoskopski znak na glasu je kao onaj koji se slaže sa svim drugim znakovima i lako se prilagođava bilo kakvoj situaciji.

Nijedan drugi znak horoskopa nije toliko spreman da žrtvuje sopstvene potrebe za dobrobit grupe ili da situaciju sagleda iz drugačije perspektive kao što su to Ribe. Njihov blagoslov (ili prokletstvo) je u tome što se uvek trude da se stave na mesto drugih ljudi. Iako zbog toga ponekad mogu da preispitaju sopstveni identitet, ta osobina čini ih vrlo prijatnim i poželjnim društvom, piše Zadovoljna.hr.

Otkrijte zašto se Ribe slažu baš sa svim horoskopskim znakovima:

Ribe se lako prilagođavaju

Ribe su promenljiv znak. Promenljivi znakovi – Blizanci, Devica i Strelac takođe su promenljivi – dolaze na kraju svakog godišnjeg doba. Budući da ovi znakovi predstavljaju doba godine kada se stvari neizbežno menjaju s početkom novog godišnjeg doba, oni se uvek lako prilagođavaju i idu dalje u skladu s promenama. Dalje, Ribe su promenljivi vodeni znak. Vodeni znakovi su usresređeni na emocije, što Ribama daje ogromnu količinu empatije i one se mogu staviti na bilo čije mesto. 

Ribe kao prijatelj

Kao prijatelji, Ribe su izuzetno prizemne i pouzdane. Sa svojom jedanaestom kućom (sektorom prijateljstva) kojom vlada Saturn, planeta pravila i odgovornosti,  svoja prijateljstva i zajednicu ozbiljno shvataju. Jednom kad steknu pravog prijatelja, potrudiće se da to prijateljstvo i traje. Zemaljski znakovi (Bik, Devica i Jarac) prvo će otkriti da Ribe mogu biti najbolji prijatelji jer se upravo s njima najbolje slažu kad su prijateljstva u pitanju.

Ribe kao član porodice

Ribe su poslednji znak zodijaka i zbog toga se obično smatraju „starim dušama“ ili mudrijima više od svojih godina. Kao deca često tokom porodičnih okupljanja čavrljaju sa starijima i odraslima, a ne trčeći po dvorištu sa svojim vršnjacima. Kad odrastu, stvari se ponovno okreću i oni poprimaju dečije karakteristike, uvek podstičući na igru. Budući da njihovim domom i porodicom vlada Merkur, komunikaciona planeta koji menja strukturu oblika, od njih mogu da preuzmu bilo koju „ulogu“ koja je potrebna njihovoj okolini. Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga i Vodolija) uvek najviše cene Ribino veselje.

Ribe kao ljubavni partneri

Ribe vole ljubav. Pa iako su poznate po tome što su zatvorene u sebe i nije im lako da se otvore, jednom kada izađu na sastanak, vreme provedeno s njima biće apsolutno zadovoljstvo. Područjem romantike i uživanja u Ribi vlada Mesec. Mesec je posvećen osećanju prijatnosti. Ribe intuitivno znaju što treba da rade i kuda treba da idui. Ostali vodeni znaci Rak i Škorpija, najbolje se slažu sa Ribama kada je ljubav u pitanju.

Ribe kao kolege

U području rada i karijere kojom vlada Sunce ponekad plahe Ribe lako preuzmu kontrolu tokom sastanaka i rada na projektima. Ribe su, takođe, vrlo odani saradnici koji ostaju i prekovremeno da se bore da neto drugi dobije povišicu. Oni su znak koji svi žele u svom timu. Vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac) najviše vole imati Ribu za saradnika i kolegu.

BONUS VIDEO: Prskalice za hlađenje, Beč