Šta uzbuđuje svaki horoskopski znak: Devica voli seks pod tušem

seks godine žene
Foto: Shutterstock

Ako ne znate kako da pokrenete stvari u spavaćoj sobi, horoskop otkriva šta koji znak posebno uzbuđuje.

Potrebna nam je seksualna revolucija, a horoskop je tu da malo začini stvari.

Trenutno je sve u vezi sa Uranom, planetom pobune. Trenutno, Uran je u Biku gde se nalazi od 2019. godine, a ostaće do 2025. (Uran se sporo kreće), sada mu se pridružilo i sunce koje je u znaku Bika od 20. aprila do 20. maja.

Sva ova energija Bika od nas traži da razmislimo o potencijalno nezdravim odnosima sa materijalima, novcem i zemljom. Obratite pažnju na odnos između vaše seksualnosti i vaših vrednosti.

Vodite računa o svom holističkom zdravlju i dobrobiti bez obzira na vašu sadašnju stvarnost.

Sunce u Biku ceni vaše napore da  uživate u svom fizičkom telu, bik je ipak senzualni zemljani znak.

Naravno, orgazam neće platiti vaše račune za struju ili rešiti sitne sporove koje imate u vezama, ali svakako ne može da odmogne.

Seks može pomoći u poboljšanju sna, podizanju samopouzdanja i promovisanju dobrog zdravlja, plus odličan je osećaj.

Budući da je Bik oličenje prepuštanja prirodnoj udobnosti i umirujućim senzacijama, ovo je savršeno vreme da počnete da razmišljate o tome kako da uzbudite sebe i svog partnera, a mi vam predstavljamo spisak načina na koje možete da uzbudite svog ljubavnika prema njegovom horoskopskom znaku

Ovan: pošalji tu seksi poruku

Samo pošaljite tu poruku. Ne postoji ništa seksipilnije za Ovna od nekoga ko prosto uzima stvari u svoje ruke. Da li shvatate koliko samopouzdanja to zahteva?

Razmislite o vrsti poruke koju bi vaš ovan hteo da primi- možda neka seksi fotografija? Nevaljala pisana poruka? Poziv za spontani sastanak ili predlog da se okušate u erotskom rvanju?

Ne stidite se- biti hrabar je seksi!

Bik

Za Bika predigra se svodi na to kako se osećate. Iako ovaj horoskopski znak ima reputaciju kao materijalsta horoskopa, nije sve u tome. Bikovi žele da se uverite da im je udobno, pa se potrudite da identifikujete njihove potrebe, a zatim ih ispunite. Naizmenično erotsko hranjenje partnera će vas uzbuditi na iznenađujuće načine.

Ko je znao da šargarepa može da bude tako seksi?

Blizanci

Blizancima vrlo brzo sve može da postane dosadno, a oni nezainteresovani, što znači ako želite da zadržite njihovu pažnju morate biti u stanju da ih ispratite.

Uključite njihov um pa ćete uključiti i njihov telo, a kada ste u nedoumici igajte zabavnu igru. Ništa nije bolje od golog Tvistera.

Rak

Kako grlite vašeg ljubavnika čini znatnu razliku, a reči koje izgovorite ostaviće snažan i trajan uticaj. Ljubaznost i saosećanje koje pokazujete prema svojim voljenima takođe može biti dobra predigra.

U stvari, jedan od najboljih oblika predigre za Raka je opušteno filmsko veče sa mnogo maženja i bez očekivanja.

Lav

Iznajmite svom Lavu neki kostim. Dobro, malo smo preterali, ali Lavovi vole da nastupaju i oni će se rado uključiti u igru uloga koji god scenario da odaberete.

Ovaj vatreni znak radi neumorno i beskrajno kako bi bio najbolji, pa se pobrinite da im kažete da su nakon toga odradili zadivljujući posao.

Devica

Device mogu biti malo sporije u uskakanju u posteljinu od nekih drugih horoskopskih znakova. Nije da se stide- one samo vode računa o higijeni.

Pokažite svojoj Devici da poštujete njenu potrebu za čistim čaršavima tako što ćete ih zavodljivo odvesti pod tuš pre seksa. Još bolje, nasapunjajte ih i okupajte.

Vaga

Naredi mi- igra služenja je oblik predigre, a Vage su tip koji za druge ide dalje od sebe pa im okažite da želite da uživaju tako što ćete posvetite vreme da udovoljite njihovim potrebama. Operite sudove, očistite kuhinju, a onda im servisirajte masažu, oralni seks, šta god žele.

Ako se osećate posebno pokornim, oslonite se na to, samo se uverite da vaša Vaga zna da je trenutno centar vašeg sveta.

Škorpije

Savet za predigru: recite svojoj Škorpiji da želite da im zavežete oči i slikate po telu, bilo da je to stvarna boja, kockica leda ili hrana. Na ovaj način zavodite Škorpiju, tako što ih terate da se odreknu kontrole. Pokažite svom ljubavniku da ste otvoreni sa njim, gradite odnos poverenja, a za Škorpiju nema više seksi stvari od poverenja.

Poverenje znači da oni smeju da oslobode svog unutrašnjeg đavola sa vama.

Nema potrebe da se plašite, najčudnija stvar kod njih je njihova želja da vas posmatraju dok doživljavate orgazam. Gledanje dok uživate će ih ohrabriti da budu strpljiviji.

Strelac

Kada ste poslednji put probali nešto novo? Biti sa Strelcem je prava avantura, a kao što se može zamisliti i predigra im je takva.

Razmislite i pitajte ih o seksualnim praksama koje su uvek želeli da probaju, ali još uvek nisu. Dovoljno je da im jednostavno postavite ovo pitanje i eksperimentisanje sa Strelcem će biti sledeći nivo. Nikada ne biste pogodili šta strelca stvarno uzbuđuje.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da svoj život dovedu u red, i uvek im prija da se podsetite ove činjenice.

Igrajte ulogu šefa i sekretarice ili sobarice i pustite ih da budu glavni neko vreme, a onda pokušajte da im preuzmete ulogu i pokažete da i vi možete da budete šef.

Vodolija

Vodolija je inovator Zodijaka, a kod nje predigra znači razmenu tabu seksualnih ideja.

Sve karte su otvorene i pripremite se da čak prođete kroz jednu od onih da/ne/možda seksi lista zajedno.

Ovo je seksi ako se radi bez prosuđivanja i erotično, ako naizmenično eksperimentišete kroz scenarije.

Ribe

Ili ih dodirujte mnogo ili ih uopšte ne pipajte.

Kreativnost će vas odvesti daleko sa Ribama. Odredite vreme za erotsko slikanje tela, erotsku masažu ili seksi telefonske pozive. Dajte im nešto za pamćenje o čemu će dugo misliti.

Lezite zajedno i pokušajte da preslušate erotski snimak ali bez dodirivanja. Pustiti umove da se upuste u seksualnu meditaciju je siguran način da se začine stvari i zgusne seksualna tenzija, piše Cosmopolitan.

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram