Šta morate da znate ako ste u vezi sa Lavom

Foto:Shutterstock

Ako ste u vezi ili braku sa čovekom rođenim između 23. jula i 22. avgusta, onda verovatno već znate da je vaše srce osvojio lav.

To nije nimalo čudno jer lavovi su poznati kao osobe koje imaju moć da vas potpuno zaslepe i pronađu put do vašeg srca, piše zadovoljna.hr.

Ali, osim što su odvažni, hrabri, odani i harizmatični lavovi su i dramatični. Neretko ih nazivaju najzahtevnijim znakom, a znaju da budu i jako samoljubivi i ponekad ih je teško razumeti.

Zato je tu astrologija koja na vreme može da vam otkrije sve stvari koje vam se lako mogu događati u suživotu s lavom. Naravno, sve one pre svega mogu biti samo dobar izvor zabave, ali, ko zna, možda u nastavku teksta ipak prepoznate svog lava.

Dakle, kakvi su lavovi kao partneri?

SLAGANJE S DRUGIM ZNAKOVIMA

Lavovi vole da ih maze i paze i da im se hrani ego. Zato su na primer koketne, romantične vage sjajne partnerke za njih.

U svakom slučaju ovaj kraljevski znak privlače osobe koje su jednako živopisne i jedinstvene poput njih samih. Zato dobro funkcionišu i s ovnovima jer su oba znaka puna strasti i intenziteta, odvažna i hrabra, a seksualna hemija među njima s godinama postaje sve bolja i bolja.

Bik i škorpija moraće da ulože malo više truda u vezu s lavom. Naime, i bikovi i lavovi su tvrdoglavi što može biti jako izazovno, a, s druge strane, škorpije vole misterioznost dok lavovi vole svetla reflektora. Ipak, iako su oba znaka sklona ljubomori, uz malo truda i odlučnosti ništa nije nemoguće. Ovo važi i za sve druge znakove.

LAVOVI I SEKS

Kada je u pitanju seks, lavovima su najbitniji zabava i veselje. Izražavaju se dodirom pa očekujte puno predigre i kontakt očima od kojeg ćete drhtati.

Iako vole klasične poze u seksu, bez obzira na pozu oni su ti koji su dominantni. Budući da su brbljivi, neka vas ne iznenade mali „prljavi“ razgovori.

LAVOVI I LJUBAV

Ovaj vatreni znak neprestani je izvor ljubavi i topline. Kada voli ponaša se kao dobronamerni kralj odan svojim podanicima od kojih očekuje jednaku količinu pažnje i poštovanja.

Ako se lav oseća dobro i sretno, svi oko njega se osećaju isto.

Ovi razigrani tipovi žive život pod vlastitim uslovima. Samouvereni su i ne slede ničija pravila i vremenske okvire osim svojih. Jako veruju u ono što rade, i teško ih je uveriti u suprotno zbog čega veza s njima ponekad može biti umarajuća.

S druge strane, koliko god ta karaksteristika zna da deluje arogantno, čini ih dodatno privlačnima.

Možda i najvažnija stvar koju morate znati o svom partneru lavu je ta da u životu uvek sluša svoje srce. Ide za onim što želi, uveren da može da pobedi bilo kakav izazov. Iako se ne trudi da po ceo dan može privlači pažnju drugih, on je privlači. Brine o svom izgledu, zna da razgovara i ima odličan smisao za humor zbog čega ga je lako voleti.

I trudi se. Iako se možda ponekad ne čini tako, on zaista ima puno toga za ponuditi, a uz sebe želi nekog jednako odanog i originalnog. Nepoštenje nanjuši odmah, a ništa ga ne udaljava od ljudi kao laganje.

Lavovi su i pravi romantici. Vole da pokazuju nežnost, čak i u javnosti. Svoju partnerku vode svuda, kupuju joj cveće i druge poklone i nikad se ne stide da pokažu osobi koju vole koliko je sjajna.

U vezi s lavovom sve postaje šou jer lav je izvođač. Čak i kada ste sami, način na koji vas gleda i drži za ruku pre poljupca dovoljan je za Oskara.

Zato, ako želite vezu s nekim ko se ne ističe previše, lavovi nisu najbolja opcija.

ŽIVOT KAO U FILMU

Ali, jednom kada ga zavolite i on vas, uz vas će biti osoba kojoj, istina, treba tu i tamo da nahranite ego, ali i koja će vas nagraditi filmskim romantičnim gestovima.

U zajedničkom životu, lavovi vole da imaju svoju teritoriju, odnosno vole da se zna koji deo doma je njihov „posed“. Vole da se ispruže na kauču i uživaju u udobnosti vlastitog okružnja.

Na kraju, lavovi su poput sunca, sve se vrti oko njih i bitno mu je da osoba koju voli ostane u njegovoj orbiti.

Naterati lava da vidi stvari onako kako ih vi vidite težak je zadatak. Život s njim, napomenuli smo već, zna biti pun izazova, ali kada je muškarac rođen u znaku lava srećan u vezi ili braku sa svojom izabranicom, biće brižan, veran, odan i pun podrške, te će ulagati jako puno truda kako bi vam bio zabavan i učinio vas srećnom.

Zapravo, niti jedan drugi znak neće razmaziti svoju bolju polovinu više od lava. Kada voli, naći će način da vam, ako je potrebno, skine i mesec i zvezde. Tako da jednom kad se u celu priču uplete ljubav računajte da je uz vas muškarac koji će vas voleti na svakom koraku i biti vam podrška.