Tri znaka će u avgustu uploviti u vrelu letnju romansu

Par, momak, devojka, odmor, leto, letovanje
Foto: Shutterstock

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, očekujte da će vas romansa preplaviti u avgustu.

Ovan: flertujete više nego ikad ranije

Sa Suncem, Marsom i Venerom u vašoj petoj kući romantike, harizme i strasti, većinu meseca bićete harizmatičniji nego ikad ranije.

Ali jednom kada se planete presele u vašu šestu kuću zaredom, tokom sezone Device, imaćete brojne mogućnosti za svakodnevnu ljubav.

Da li idete u teretanu? Budite pripremljeni jer nikad ne znate koga ćete upoznati, piše Ženski magazin, a prenosi Luftika.

Foto: Shutterstock

Vodolija: osećate se romantičnije nego inače

Uprkos svojoj reputaciji previše nezavisnog partnera, najviše želite da budete voljeni. Zato se ne ponašajte kao da ne živite za komplimente i pažnju, jer to nije istina.

Sa Suncem, Venerom i Marsom u vašoj sedmoj kući partnerstava i međuljudskih odnosa, bićete raspoloženi da provodite puno vremena sa svojim najmilijima.

Da li ste sami? Nema problema! Kada planete dođu do vaše osme kuće seksa tokom sezone Device, znaćete tačno kako da iskoristite ovu energiju.

namirnice zubi
Foto:shutterstock

Ribe: svakodnevno osećate ljubav

Sezona Lava aktivira vašu odgovornu šestu kuću u svakodnevnoj rutini. Sa Suncem, Venerom i Marsom u šestoj kući videćete šansu za romantiku na mestima koja najmanje očekujete.

Kupidove strelice ciljaju prilično uobičajena mesta poput teretane, posla, pa čak i lekarske ordinacije. I stvari će biti sve bolje i bolje.

Kada planete uđu u vašu sedmu kuću veza i odnosa, tokom sezone Device već ćete imati voljenu osobu pored vas.

***

Bonus video: Kako se rashladiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram