Horoskopski znakovi koji će imati seks na prvom dejtu

Horoskopski znakovi koji će imati seks na prvom dejtu, par, muškarac, žena, devojka
Foto: Shutterstock

Dva su znaka, prema astrološkoj analizi, najspremniji da 'idu do kraja' s nekim koga su tek upoznali, ako osete da je 'hemija' jaka, a jedan znak Zodijaka uvek će radije da pričeka.

Više od 15 odsto Vodolija kaže da se njihov prvi sastanak obično završava seksom, jer žele da znaju da li je ovaj aspekt veze validan i ima li smisla da se i dalje viđaju, pokazalo je istraživanje koje je sprovela internet stranica za upoznavanje Plenti of Fish, prenosi 24sata.hr.

Osim toga, pripadnici ovog horoskopskog znaka žele da provere da li ima seksualne hemije, te ne vide ništa loše u ranom stupanju u odnose, gde se prvenstveno uzdaju u svoj instinkt. To će prvenstveno učiniti ako im se neko zaista sviđa, što kod njih može biti često.

Horoskopski znakovi koji će imati seks na prvom dejtu, par, muškarac, žena, devojka
Foto: Shutterstock

Ni Ribe nisu daleko

Drugi po redu horoskopski znak koji je voljan ‘ići do kraja’ na prvom sastanku su Ribe, a 11 odsto pripadnika ovog znaka priznalo je da im je to praksa.

Vage su ‘najskromije’

Najmanje šanse seksu na prvom sastanku daju Vage, koje smatraju takvo ponašanje bezveznim, oni vole igre zavođenja i iščekivanja, a takođe je važno da steknu osećaj poštovanja i stvaran uvid u sklad ličnosti.

Osim toga, ovo istraživanje pokazalo je da se najmanje 37 odsto ljudi ‘vodi’ svojim horoskopom, barem u ljubavnim pitanjima, a 20 odsto njih kaže da ne bi dali priliku potencijalnom partneru ako im astrološki aspekti ne odgovaraju uopšte, piše The Sun.