Sedam rečenica kojima ćete razbesneti Ovna

horoskop ovan
Foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Oni su impulsivni, nesputani, strastveni, harizmatični, hrabri, temperamentni, prkosni i tvrdoglavi. Sve to Ovnove čini jednim od najzanimljivijih, ali i najkomplikovanijih horoskopskih znakova. U nastavku saznajte kojim rečenicama ih možete jako naljutiti.

1. „Sigurno ti ne treba pomoć?“

Ne, ne treba im pomoć i prestanite da ih ispitujete. Ovnovi su nezavisni, vole stvari da rade po svom i ne vole da zavise od drugih. Ako im bude trebala vašu pomoć, sami će je tražiti, ali i dalje im neće odgovarati ako se budete previše petljali u njihov posao, piše Zadovoljna.hr.

2. „Ovo si pogrešno uradio.“

Konstruktivna kritika pojam je koji ovnovi ne priznaju. Obično se nalaze u ulozi vođe i teško prihvataju savete drugih, čak i ako im je u interesu da te savete poslušaju i primene.

POGLEDAJTE JOŠ:

3. „Strpi se malo.“

Tražite od njih nemoguće. Ovnovi nemaju strpljenja, to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Oni sve žele odmah i sad.

4. „Ponašaš se kao dete.“

Naravno, neće to priznati, ali ovnovi su svesni svoje famozne tvrdoglavosti i kratkog fitilja. Njihove „tantrume“ često upoređujemo s dečjima, ali za razliku od mališana kojima ćemo pomoći da prebrode taj izliv negativnih emocija, od ovnova ćemo se jednostavno maknuti dok se ne smire. Ako u raspravi istaknete da se ponašaju kao deca, samo ćete pospešiti vatru koja gori u njima.

5. „To ti neće uspeti.“

Kada izgovorite ovu rečenicu, ovnu ćete dati pogonsko gorivo za ostvarivanje nauma. Uživaće u tome da vam dokaže da ste pogrešili.

6. „Daj se smiri.“

Ovakav pokušaj smirivanja generalno ne funkcioniše prilikom komunikacije s nekim ko je nervozan, bez obzira na horoskopski znak. Međutim, kada je ova rečenica upućena ovnu, budite sigurni da ćete ga samo dodatno naljutiti i podstaći nervozu.

7. „Prestani da pričaš.“

Ovnovi su jako komunikativni i stalo im je do toga da izraze svoje mišljenje, a jedno je sigurno – oni imaju mišljenje o svemu i ne ustručavaju se da ga podele ga s drugima. Možda se ponekad stvarno malo previše raspričaju, ali to je jednostavno deo njihove osobnosti i „ućutkivanje“ im teško pada jer dobiju utisak da ne želite da ih saslušate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram