Nedeljni horoskop: Vodoliji puca film

Odri Hepbern
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 2. do 8. novembra 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Finansijska situacija nije sjajna i dosta energije ulažete u to sve. Pokušajte da se ne suprostavljate ove nedelje nadređenima ili nekom od autoriteta jer se neće dobro završiti po vas. Polje ozbiljnih veza je jako aktivno samo se ne zalećite mnogo, pustite da se situacije odigravaju bez vaše kontrole.

Bik

Nedelja započinje vašom osetljivošću i pomalo pogrešnim utiskom da ništa neće biti kako bi trebalo. Prolazni pesmizam vam daje dodatnu snagu da radite više, jer je to vaš način da pobegnete od problema. Partner ima dugove ili neke druge probleme koji vam trenutno najviše prve probleme u vezi. Potencijalni prihodi će se stvoriti odjednom i neočekivano. Haotična svakodnevnica loše utiče na vaše zdravlje.

Blizanci

Očekuje vas veoma primamljiva poslovna ponuda koja možda neće ispuniti vaša očekivanja kada je novac u pitanju, ali svakako ne bi trebalo da ispustite ovu priliku. Partner je možda malo nervozniji nego inače, a želite kao i obično da pokažete kako ste jedino vi u pravu pa to stvara tenziju.

Rak

Počeli ste da krijete svoj ljubavni život od svih jer vam je dosta saveta koji vas samo destabilizuju. Odnos ide ka stabilnijoj fazi, dok se na poslu stvari menjaju u vašu korist. Druga polovina nedelje donosi neki generalni preobražaj na polju karijere koja se kreće u nekom pravcu o kom niste ni razmišljali.

Pročitajte još:

Lav

Dramatični preokreti u polju karijere, kao i promene vaših ciljeva mogu upravo biti rezultati prethodnog perioda. Morate pronaći vama odgovarajuće rešenje da sve izablansirate. Takođe, sve promene koje se budu odigrale će ili povući povoljan niz ili će vas vratiti mnogo unazad dok se ne pokrenete na pravi način.

Devica

Situacija koje se već neko vreme „krčka“ će doći do momenta „sad ili nikad“. Ovo se odnosi na polje neke edukacije, putovanja ili pravnih pitanja. Nešto što ste mislili da je samo bajka i nemoguće je ostvarivo planira da vam pokuca na vrata i preispita vaše poverenje u pozitivne ishode.Nemojte gubiti veru u uspeh emotivnih veza, to je samo prolazna faza.

Vaga

Ove nedelje možete otkriti novi izvor zarade, strasti i neki nov nivo intimnosti. Sve ovo će pozitivno uticati na vaše buduće planove ako budete brzo prihvatili nužne promene. Najbitnije je da ne odustajete jer ćete sigurno biti iscrpljeni i malo bez energije. Viši cilj ili šira slika su sada izuzetno bitni. Partner je možda malo nervozniji nego inače, a želite kao i obično da pokažete kako ste jedino vi u pravu pa to stvara tenziju.

Škorpija

Dramatičan zaokret u vašem partnerskom odnosu može doći iz želje za slobodom. Pre će druga strana zahtevati ovo nego vi. Ovo će zapravo biti dobra prilika za vas da otpustite potrebu za kontrolom i budete fleksibilniji. Ili ćete potražiti pozajmicu od nekog prijatelja ili će vama neko tražiti novac kao ispomoć, u svakom slučaju dobro razmislite o svemu jer niste baš u najsjajnijoj situaciji.

Strelac

Sada dobijate priliku da izbacite iz života sve što je nezdravo. U to spadaju navike, ponašanje i razmišljanje, pa čak i neke osobe. Biće potrebno nekoliko radikalnih poteza koji će vam teško pasti.Postoji mogućnost razgovora u vezi sa novim poslom koji u startu može delovati sumnjivo. Imaćete troškove koji uključuju partnera.

Jarac

Vama ova nedelja donosi sve moguće, ali ono neočekivano. Slobodnima vezu ili novo poznanstvo, zauzetima može doneti začeće ili neku novu i dublju vrstu intimnosti. Siguran je pomak u kreativnost i samoizražavanju će pozitivnije uticati na samopuzdanje koje će se najbolej videti na radnom mestu.

Vodolija

Naredna nedelja uz sve aspekte na nebu vama donosi nagli prekid sa nekim starim ponašanjem koji uključuje i odnos sa nekim članom porodice. Pući će vam film i moraćete da razrešite to što vas guši. Prestajete i sa starim modelima ponašanja unutar veza ili braka i započinjete nešto novo i oslobađajuće. Spustite loptu ove nedelje jer vas čeka potpuno nov period gde će vam biti potrebno strpljenje. Vodite glavnu reč na poslu što se ne dopada kolegama.

Ribe

Iznenađujući odgovor koji čekate će doneti baš ova nedelja. Takođe, ovo može da pogura mnogo toga, specijalno istinu koja vam je preko potrebna. Polje komunikacije i informacija će biti jako aktivno, pa iskoristite sve šanse koje će vam pristići u vidu poziva i ponuda.Drugi deo nedelje je obeležen sitnim čarkama na radnom mestu, a neki od saradnika će pokušati da vam oduzmu zasluge za neki izvršeni posao. Ako ste do sada imali finansijskih problema, upravo ove nedelje rešavate jedan od njih.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram