Nedeljni horoskop: Jednom znaku početak februara donosi novu vezu

Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, zdravlja i karijere.

OVAN

Ljubav: Početak nedelje može biti napet, osećate se sputano i ne možete da ispoljite svoje želje i potrebe. Povucite se, odmorite kako bi se oslobodili negativne energije i nastavili svojim tempom nedelju. Slobodne ne očekuju velike promene, niste fokusirani na ljubav.

Posao: Nestrpljivost je prava reč kojom se mogu opisati vaša osećanja u nedelji pred vama. Jupiter i Mars neće vas ostaviti na miru, želite promene koje nikako da se dogode. Ostanite strpljivi , posvetite se svakodnevnim obavezama.

Zdravlje : Stabilno, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: : Pred Bikovima je još jedna produktivna nedelja, zaista se osećate dobro u svojoj koži. Trenutno ne želite promene, vaš partner uživa u svakodnevnici. Opustite se i odmorite koliko možete bilo da ste u vezi ili braku.

Posao: Pred Bikovima je povoljan period za finansijska ulaganja, bilo da planirate renoviranje kuće ili poslovni napredak. Imate priliku da se usavršavate i napredujete u svakom smislu! Nemojte trošiti velike količine novca na svakodnevna zadovoljstva kao što je hrana i garderoba.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

BLIZANCI

Ljubav: Blizance očekuje nalet pozitivne energije, želite da se pokrenete i završite sa privatnim obavezama koje dugo odlažete. Imate podršku voljenih, bilo da je to partner ili primarna porodica. Nemojte odustati od svojih ciljeva!

Posao: Ukoliko odlažete specijalizaciju ili bilo koji vid sticanja novih znanja i veština vreme je da se pokrenete. Ukoliko ste student naredna nedelja je povoljna za polaganje ispita. Pokažite svetu svoje kvalitete!

Zdravlje: Nema većih promena.

RAK

Ljubav: Nakon turbulentnog perioda većina Rakova ima osećaj da se lagano njihova svakodnevnica menja i da postaje opuštenija. Iskoristite slobodno vreme da se povežete sa partnerom, razmislite o zajedničkom putovanju. Slobodni su fokusirani na izlaske sa prijateljima, ne želite da pokrećete kontakt sa nepoznatim osobama.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, januar vas je uspavao i većina ovaj mesec koristi za odmor. Početak februara ne donosi novu energiju, opustite se i iskoristite svaki slobodan trenutak za sebe. Imate priliku da dođete do honorarnog posla, kao i prošle nedelje!

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Ljubav: Na ljubavnom planu nema velikih promena za Lavove koji su u vezi ili braku. Slobodni pripadnici znaka imaju želju da prodube kontakt sa osobom koju su upoznali na poslu. Uživajte u flertu, trenutno su dobri aspekti za ulazak u vezu.

Posao: Pred Lavovima je naporna poslovna nedelja takom koje je fokus na pregovorima i poslovnim sastancima. Merkurov direktan hod probudiće u vama želju za uspehom, tako da se na direktan način izborite za svoje ciljeve. Samo napred!

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

Foto: Shutterstock

DEVICA

Ljubav: Direktan hod Merkura u vama budi želju za renoviranje doma, vaša pedantnost dolazi u prvi plan. Pokušajte da napravite kompromis sa ukućanima. Naredna nedelja ne donosi značajne promene na ljubavnom planu.

Posao: Ukoliko planirate promenu posla sada je povoljan period da se aktivirate. U narednoj nedelji većinu Devica očekuje klasična radna atmosfera, možete da se opustite i uživate u svakodnevnici na koju ste navikli.

Zdravlje: Pravo je vreme za preventivne preglede.

VAGA

Ljubav: Prva polovina nedelje je savršena za produktivne razgovore sa partnerom, stvaranje zajedničkih planova. U drugom delu nedelje većina Vaga biće posvećena poslovnim planovima. Slobodne pripadnike znaka Venera u Ribama podstiče da i dalje maštaju o bivšem partneru.

Posao: Aktivno je polje posla i finansija, očekujete novčani dobitak ili potpisivanje važnih ugovora. Imate priliku da se pokažete u najboljem svetlu i ostvarite svoje poslovne ciljeve u narednom period. Sada nije vreme za neodlučnost!

Zdravlje: Nema većih promena.

ŠKORPIJA

Ljubav: Potreban vam je odmor, organizujete se i provedite vreme u prirodi. Pokušajte da formirate zdrave navike, nemojte zanemariti sebe. Slobodni pripadnici znaka uživaće u neobaveznom flertu.

Posao: Uživate u pohvalama koje stižu od kolega i poslovnih saradnika, zaista su mnoge Škorpije doprinele kolektivu u protekloj godini. Zadovoljni ste trenutnom poslovnom situaciom. Ne očekuju vas veće promene!

Zdravlje: Dobro se osećate, zračite optimizmom.

STRELAC

Ljubav: Venera u Ribama stvara konfuziju, možete osetiti napetost i strah prilikom komunikacije sa partnerom. Podelite svoje misli sa voljenom osobom! Slobodne Strelčeve očekuje melanholična nedelja, niste spremni za velike promene.

Posao: Očekuje vas stabilna poslovna situacija, nema velikih promena na poslovnom planu. Pomalo vas frustrira melanholija, želite da se pokrenete. Ne morate prihvatati nove poslovne zadatke, možete se posvetiti sebi i fizičkoj aktivnosti.

Zdravlje: Sjajno.

Foto:Shutterstock

JARAC

Ljubav: Jarčevi uživaju u pozitivnoj energiji, napokon nema retrogradnih planeta i turobnih misli. Oslobodite se predrasuda, dozvolite sebi da upoznate osobu koja vam se duže vreme dopada. Zauzete pripadnike znaka očekuje mirna nedelja.

Posao: Lagano ulazite u formu kada su poslovne obaveze u pitanju, praznični period opustio je većinu Jarčeva. Nemojte zaboraviti na važne administrativne poslove, završite ih u prvoj polovini nedelje. Možete vi to!

Zdravlje: Sjajno.

VODOLIJA

Ljubav: Saturn polako ulazi u sazvežđe Vodolije, može vam doneti nemir na ljubavnom planu. Niste spremni na promene koje partner zahteva od vas. Otvoren razgovor može biti koristan! Slobodne pripadnike znaka očekuje komunikacija sa osobom iz prošlosti, želeli vi to ili ne bićete prinuđeni da rešite nesuglasice.

Posao: : Fokusirani ste na privatan život, nema velikih promena na poslovnom planu. Nemojte biti brzopleti ukoliko vas neko od kolega isprovocira, pokušajte da se iskontrolišete. Grube reči mogu vam stvoriti probleme.

Zdravlje: Budite oprezni prilikom treninga.

RIBE

Ljubav: Venera u Ribama čini da se osećate magično, deluje na vas u pozitivnom smislu. Osećate podršku voljenih, kako partnera tako i porodice i bliže rodbine. Uživajte u nedelji pred nama i opustite se!

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje povoljan period, možete ostvariti svoje ciljeve. Očekuje vas dobra komunikacija sa poslovnim saradnicima. Vreme je da pokažete svoje znanje!

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram