Tri astro znaka koji će u februaru 2023. imati ogroman razlog za sreću

horoskop
Foto: GADE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolazi sasvim novo poglavlje.

Januar je gotovo po pravilu težak mesec i, ako se osećate kao da vam ponestaje energije, strpite se još malo. Uskoro ćemo svi moći da odahnemo jer februar puno obećava.

Drugi mesec u godini počinje grubo, ali utire put za mnogo uzbuđenja. Ako ste jedan od srećnika Zodijaka koji će imati najbolji februar 2023, onda ćete iskoristiti sve mogućnosti koje mesec pred nama pruža.

Evo zašto oni koji su rođeni sa suncem ili ascendentom u Jarcu, Vodoliji i Ribama imaju mnogo čemu da se raduju sledećeg meseca.

Jarac

Januar je bio ispunjen borbama, a kako februar počinje, pronaći ćete snagu da se podignete i pokušate ponovo. Mnogo ste razmišljali o tome ko ste i šta vam je suđeno da radite, a ovog meseca se osećate tako podmlađeno.

Inspiracija će uskoro projuriti kroz vaše srce, zato prihvatite taj svetlucavi osećaj saznanja da ste ušli u izvor magije koji samo vi možete da iskoristite. Imate poklone koje niko drugi nema, a ovog meseca učite kako da poštujete te poklone.

Ribe

Kako mesec dobija na zamahu, možda ćete se osećati kao da se oslobađate toliko bola, intenziteta i žaljenja iz prošlosti. Imali ste dugu godinu ispunjenu usponima i padovima, a tokom februara prihvatate mir koji vam pomaže da integrišete lekcije koje ste naučili.

Prihvatite proces opraštanja, dobijate beskonačnu količinu šansi svaki dan. Kada sezona Riba počne 18. februara, možda ćete se osećati spremnim da pokušate ponovo, znajući da ste jači i iskusniji u ciljanju meseca i sletanju među zvezde, piše Luftika.

Vodolija

Žudeli ste za malo jasnoće, a ovog meseca počinjete da se fokusirate na ono što je zaista važno. Međutim, jasno sagledavanje stvari nije uvek duhovno buđenje za koje mislite da će biti.

Ponekad u početku može biti teško obraditi sebe i svoj život onakvim kakav jeste. Ali dok razbijate iluzije i tražite istinu, takođe otkrivate kolika je vaša snaga. Prošli ste kroz toliko toga i vaša otpornost vam daje samopouzdanje da uradite nešto što vas je oduvek plašilo.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram