Tri horoskopska znaka koje očekuje pakleni februar

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Jedva će čekati da se februar završi.

Januar polako ali sigurno prolazi i pred nama je drugi mesec u 2023. Februar će za neke znakove biti posebno turbulentan, suočiće se sa mnogim preprekama.

Iako je nova godina za mnoge ujedno i novi početak i podrazumeva niz dobrih prilika i mogućnosti, pojedini pripadnici Zodijaka će se poprilično namučiti.

Pripadnicima nekih horoskopskih znakova će do 1. marta sve ići od ruke, međutim, neki će osećati da se ništa ne odvija po planu.

Ovo su horoskopski znaci koji će jedva dočekati da se februar završi.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Treba da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procena, a u intimnom životu trzavica. Krajem meseca osetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osećaće da ne mogu da predahnu jer, čim dovrše jedan zadatak, doći će nova zaduženja. Užurban ritam prilično će ih iscrpeti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti, dok bi samci mogli da pate za nekim ko ne može da ih usreći.

Strelac

Strelčevi će ovog meseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava, pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenljiva, a krajem meseca na videlo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će morati da se posvete, prenosi Luftika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram