Horoskop otkriva: Koji će biti vaš najsrećniji dan u 2022.

Foto:shutterstock

Nova godina se bliži, a prema astrolozima, 2022. će biti puna nade i optimizma za sve znakove Zodijaka. Saznajte koji je najsrećniji dan za vaš horoskopski znak 2022. godine, koji predviđaju Bustle astrolozi.

Ovan

Najsrećniji dan: 18. avgust 2022.

Pripremite se za godinu punu rasta, magije i sreće. Srećna planeta Jupiter obilazi vaš znak od 10. maja do 28. oktobra — deo tranzita koji se dešava samo jednom u 12 godina — pa je vreme da se fokusirate na nove mogućnosti. Jedan od vrhunaca ovog perioda desiće se 18. avgusta. Venera će u tom trenutku osvetliti vašu petu kuću romantike, strasti i kreativnosti, tako da će to biti srećno vreme za ljubav i zabavljanje.

Bik

Najsrećniji dan: 13. maj 2022.

Ove godine krećete u veliki period transformacije. Posebno snažan trenutak će nastupiti 13. maja – samo dve nedelje nakon pomračenja Sunca u Biku, ovaj dan će verovatno doneti jasnoću o vašem pravom pozivu i omogućiti da se pojave novi delovi vašeg identiteta.

Devojka, žena, osmeh, zubi, naočare, marama
Foto: Shutterstock

Blizanci

Najsrećniji dan: 30. maj 2022.

Tokom proteklih godin dana, imali ste seriju pomračenja koja su uzdrmala vaš identitet i odnose — ali 2022. vam daje priliku da u potpunosti prihvatite novu verziju sebe. Moćan mlad Mesec u vašem znaku 30. maja vam donosi jednu od najsrećnijih prilika u godini da pretvorite svoje snove u stvarnost.

Rak

Najsrećniji dan: 17. jul 2022.

17. jula planete vam spremaju magiju. Sunce i Merkur će se poravnati u vašem znaku. Ovaj aspekt pomaže da unesemo autentičnost u naše reči i misli, a vi ćete to osetiti snažnije od većine. Takođe je odličan dan za napredovanje u karijeri i umrežavanje. Venera će takođe ući u vaš znak ovog dana, čime će započeti mesec lepote, ljubavi i luksuza u vašem životu.

Grljenje Foto:Shutterstock

Lav

Najsrećniji dan: 31. jul 2022.

Leto je uvek vaše vreme da zablistate, ali ova godina će biti ispunjena s još više strasti nego inače. Iskoristite ovu srećnu energiju 31. jula. To je odlično vreme da pratite svoje srce, prihvatite ono što vas inspiriše i da se zaljubite. Takođe je posebno dobro vreme da svoju strast pretočite u umetničke projekte.

Devica

Najsrećniji dan: 16. februar 2022.

16. februara biće vreme da krenete u novi ciklus ljubavi – i to ne samo zato što je to mesec Dana zaljubljenih. Vaša ljubavna planeta Venera i planeta seksa Mars srešće se u vašoj petoj kući i napraviti spoj ispunjen vatrometom. Čeka vas sudbinska veza.

Foto: Shutterstock

Vaga

Najsrećniji dan: 22. oktobar 2022.

Na kraju sezone Vage, 22. oktobra, očekuje vas iznenađenje — pošto će planeta Venera i Sunce formirati poravnanje u vašem znaku. Ovaj srećni aspekt donosi magiju i romantiku, kao i uzbudljiv novi početak vezan za kreativnost. Odličan je dan da flertujete i prigrlite svoju glamuroznu stranu debitovanjem novog seksi izgleda.

Škorpija

Najsrećniji dan: 15. novembar 2022

Sezona vašeg rođendana će naredne godine sjajna – pošto će planeta lepote Venera krasiti vaš znak svojim prisustvom veći deo meseca, dok će Jupiter donositi sreću u vašu petu kuću romantike ispunjenu strastima. Uvidećete da ljubav i zabavljanje teče mnogo lakše nego inače, pa iskoristite ovaj povoljan kosmički period u svoju korist i lepo se zabavite.

Šta vas čini nezaboravnim ljubavnikom prema horoskopskom znaku, horoskop
Foto: Shutterstock

Strelac

Najsrećniji dan: 23. novembar 2022

Mlad Mesec u vašem znaku 23. novembra biće jedna od najsrećnijih prilika u godini da ispoljite svoje želje i pokrenete nove uzbudljive avanture. Imaćete Veneru i Merkur u svom znaku, a pružiće vam jasnoću dok započinjete nove projekte ili veze. Sunce i Mesec će takođe biti harmonično povezani sa Jupiterom, vašom vladajućom planetom, što se povezuje sa još više sreće i magije.

Jarac

Najsrećniji dan: 8. januar 2022

Počinjete godinu sa ljubavnom planetom Venerom u vašem znaku, što vas šalje na duboko putovanje procene kada je u pitanju ono što cenite u odnosima. Posebno srećan trenutak dolazi usred sezone Jarca, 8. januara, kada se Sunce i Venera spoje u vašem znaku. To će vam doneti samopouzdanje, nove romantične prilike i neku preko potrebnu jasnoću o tome šta želite od ljubavi.

Vodolija

Najsrećniji dan: 6. mart 2022

Spremite se da gledate kako varnice lete, jer se senzualna planeta Venera poravnava sa planetom Marsom u vašem znaku 6. marta. To se neće ponoviti u vašem znaku još dve godine, tako da ovo označava povoljan novi početak za vas u vezama, seksualnom izražavanju, pa čak i kreativnim poduhvatima.

Veridba, prsten, žena, devojka
Foto: Shutterstock

Ribe

Najsrećniji dan: 12. april 2022

2022. biće jedna od najmističnijih godina u vašem životu, a posebna kosmička veza koja se dešava 12. aprila je jedan od glavnih razloga zašto. Tog dana, planeta Jupiter spaja se sa vašim vladarom, sanjivim Neptunom. To će vas ispuniti vas idejama i dovešće do duhovnog buđenja. Ove dve planete se nisu spojile u Ribama više od 150 godina, i neće to učiniti ponovo u našem životu, pa iskoristite magiju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram