Dnevni horoskop za 9. 9: Bik da se spremi na vrlo težak dan

dnevni horoskop
Foto: CBS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 9. septembar 2021. godine na polju karijere, zdravlja i ljubavi.

Ovan

Posao: Nešto opušteniji dan je pred vama. Posla će biti svakako u povećanom obimu, ali trebalo bi da su tenzije splasle, da na miru možete da završite započeto.

Ljubav: Važni razgovori sa dragom osobom mogli bi da vas očekuju danas na ljubavnom planu, a vi niste baš načisto raščistili sa sobom šta je to što tačno želite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Razne dileme mogle bi da vas muče vezano za postojeće planove i realizaciju. Neće vam ni nadređeni biti baš naklonjeni jer ćete se možda razmimoilaziti u mišljenjima.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ljubomorne komentare i kritike sa druge strane. Nije povoljan dan za bilo kakve rasprave.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Povoljan je dan za uspostavljanje novih kontakata, kao i svih vidova poslovne saradnje sa potencijalnim novim poslovnim partnerima.

Ljubav: Vrlo moguće je da vas danas očekuje fino novo poznanstvo. Iskoristite svoje adute, potrudite se da budete što šarmantniji i zavodljiviji. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Solidan dan je pred Rakovima da se bez nekih većih problema izbore sa uglavnom tekućim obavezama vezanim, pre svega, za organizaciju i papirologiju. Danas možete završiti i sve nezavršene kućne obaveze.

Ljubav: Ispoštujte jedno drugo i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Ne bi bilo loše da obradujete jedno drugo nekim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Ukoliko se dobro organizujete, ne bi trebalo da imate većih izazova danas na polju poslovnih aktivnosti. Očekuje vas dosta komunikacije i raznih dogovora. Budite oprezni sa papirologijom.

Ljubav. Budite posvećeni jedno drugom. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku, družite se, izlazite.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Device bi danas trebalo da budu zadovoljne uspešnim završetkom započetih obaveza. Pokušajte, međutim, da izbegnete veće troškove.

Ljubav: Razmislite o svojim budućim potezima kako ne biste sebe doveli u zabludu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Potrudite se da vi ne budete direktni uzročnik nekog problema zbog prebrze reakcije, posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Sve moguće probleme i dileme rešićete ako se priklonite vašem čuvenom diplomatskom pristupu rešavanja istih.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Škorpija

Posao: Problemi sa papirologijom i dokumentima mogu vas nervirati i oduzimati vam vreme tokom ovog dana, ali sve to ide u rok službe i uspećete da se sa time izborite.

Ljubav: Dan je povoljan da ga provedete u prijatnoj atmosferi i razgovoru, u društvu dragih prijatelja. Nikad se ne zna, moguće je da vas tu baš očekuje i neko novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Mogući manji problemi u komunikaciji sa najbližim poslovnim saradnicima. Možda bi trebalo ozbiljnije da se pozabavite tom problematikom.

Ljubav: Moguć susret sa novom simpatijom koja vas je veoma zainteresovala. Nemojte da vam samo izgled bude presudan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Jarčevima je potrebno da pokažu dosta fleksibilnosti kada su određene poslovne promene u pitanju jer će samo tako uspeti da prevaziđu sve poteškoće.

Ljubav: Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas, ukoliko se opustite i ne razmišljate previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred tipičnim Vodolijama da se pozabave novim projektima i rade na usavršavanju nekih svojih postojećih veština, posebno ukoliko imaju poslovne aranžmane sa strancima.

Ljubav: Ukoliko ste planirali neko putovanje sa voljenom osobom, nema razloga da ga i ne realizujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dosta naporan dan je pred Ribama, pa će vam biti potrebno dosta truda i taktike da se sa svim izborite na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Samo otvorenim razgovorom i sa dovoljno razumevanja možete postići da se zajednički bolje osećate.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana