Za tri znaka Zodijaka će se ovog meseca lepiti novac

Žena, devojka, šampanjac, iznenađenje, iznenadjenje, osmeh
Foto: Shutterstock

U jesen se menja celokupna priroda, a ista situacija je i na polju astrologije. Astrolozi na jesen gledaju kao na period mahom pozitivnih i korisnih promena.

Posebne benefite jeseni pred nama osetiće Bikovi, Blizanci i Device, koje do zime očekuju obilje i neslućeni finansijski dobici, piše Luftika.

Bik

Jesen 2021. je definitivno vreme za Bikove. Sve će im ići od ruke i završavati čak i bolje nego što su se nadali. Posebno će biti uspešni u poslovima koje su unapred isplanirali za ovaj period. Između ostalog, jesen je i savršeno vreme da Bikovi zatraže povišicu, koja može biti izdašnija nego što su i zamišljali.

Blizanci

Blizanci u predstojeću jesen treba da se oslobode svih briga koje su ih morile i svih sumnja koje su imali u sebe same. Čak i ako im se trenutna situacija ne čini savršenom, nema potrebe za sekiracijom. Harmonija i poverenje u sebe same i svoje postupke zagarantovano će im doneti veliki finansijski dobitak i uspehe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Devica

Device se dugo nalaze u profesionalnom haosu, a jesen pred nama konačno će im omogućiti da uvedu prekopotrebni red u svoje finansije i poslove. Usled povećanja prihoda tokom jesenjih meseci Devicama se mogu otvoriti mnoga nova vrata u životu i pružiti brojne šanse za napredak. Ova šanse Device ne bi smele da propuste.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram