Najvelikodušniji muškarac Zodijaka koji zauvek ostaje dete

Zodijak
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Reč je o muškarcu koji svojim optimizmom, iskrenošću, neiskvarenošću pleni gde god da se pojavi, piše za Zadovoljna.rs Vukašin Stošić, astrolog.

Iskrena duša, dobrica, katkad i prznica ako ga udarite na ego ili tu gde je najosetljiviji, gde mu je srce.

 

To je Lav! Kralj, vladar, predvodnik Zodijaka.

Rođjen za vođu.

Svojom harizmom i spontanošću širi pozitivne vibracije na svoju okolinu poput magneta i kupuje pažnju svih u prostoriji. Hrabar je, neustrašiv, ali ponekad sumnja u sebe, pa dramom skriva nesigurnosti. Nije ni čudo što ga svi zovu Drama Queen.

Ponos mu ne da mira ni kad spava.

Reaguje na svaku povredu ponosa. Uvredljiv je, ali ga lutke uvek brzo prođu uz topli osmeh, poljubac i zagrljaj. Voli da ga maze, paze i miluju, a to ni ne skriva. Ne podnosi nametljivost ili kad mu neko prkosi. Šarmantan, uz prijatan osmeh, uvek treba da zadrži pozitivan životni stav i korača kroz život nasmejan. To je on. Dete koje žudi za novim pustolovinama, avanturama, širinom.

Čovek koji osmehom sve omekša i kupuje. Kome ne može da ne oprostite njegove zvrčke. Otvoren, spontan, velikodušan, srdačan, lavljeg srca. Zaista ima X faktor koji pleni.

Jak ego, za neke samoživ, ali uvek zaštitnički nastrojen, vezan za porodicu i najbliže. Glava porodice. Neko ko zna šta je odgovornost.

Lako osvaja ljude čvrstim principima, jasnim stavom i lepim, oratorskim, prodornim glasom.

Uvek pronađe način da se popne na tron i dođe do svoje krune. Gde god se pojavi ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Pleni magnetičnom, erotičnom, senzualnom privlačnošću i šarmom koji zna da iskoristi i privoli sagovornika. To su njegove slatke ludorije.

Često zbog svoje brzopletosti zna nešto da spetlja i zakomplikuje. Sjajan organizator, večito u akciji.

Sposoban da zaradi, ali i da impulsivno potroši na luksuzne stvari. Garderoba, egzotične destinacije, mesta koja odišu svežinom, toplinom i ljudima su njegova pozornica. Voli biti u centru zbivanja. Svakim danom on unapređuje svoj imidž. Uvek doteran, sa merom. Gospodin. Obožava da troši sa užitkom.

Dok troši i zarađuje još novca, oseća se srećno i snažno poput kralja. Očekuje identičan tretman u ljubavi – kraljevski!

Direktno i smelo ispoljava nežnost i strasti. Kada zavoli, voli iskreno, duboko i celim svojim bićem.

Voli da njegovo dete bude prvo u svemu i time se hvali na sva zvona. Ma, najbolje!

Od ljudi očekuje da ga poštuju, budu odani i tolerišu njegove ludorije, šale i detinjarije. Nemojte se uvrediti, on se samo šali. Itekako zna da bude ozbiljan kad treba biti odgovoran, a neozbiljan kad je najopuštenije i najslađe.

Kod ključnih odluka mora naučiti da razmisli glavom, a ne srcem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram