Astro upozorenje za svaki znak: Jesen donosi velike promene

Žena, devojka, mantil
Foto: Shutterstock

Septembar je vreme novih početaka, a u skladu s tim je i horoskop koji donosi brojne promene svim znakovima.

OVAN

Značajan deo svog slobodnog vremena provešćete u pitanjima vezanim za novi, vrlo važan projekt, piše Zadovoljna.hr.

Velika će pažnja u ovom mesecu biti pridavana ljubavnim osećanjima. Budite podrška voljenoj osobi kojoj ste sada potrebniji nego ikada pre. Pokažite joj više razumevanja i naklonosti, dajte joj do znanja koliko vam znači. Za one koji vole igre na sreću, dobra je vest da će u septembru imati šansu za novčane nagrade.

BIK

Tokom septembra biće se teško odvojiti od maštanja i sanjarenja. Počećete više razmišljati o prošlosti, analiziraćete korak po korak sve svoje neuspehe i uspehe. Imajte na umu da ne možete promeniti prošlost, pa nemojte biti preoštri prema sebi. Na kraju dana, baš svako od nas greši.

Podelite te svoje misli s drugima i uverićete se koliko će vam biti lakše, a najviše poverenja u tome ulivaće vam osobe rođene u znaku Bika ili Device.

BLIZANCI

Obratite pažnju na svoje finansije jer ste u poslednje vreme više trošite. Kako je pred vama vreme druženja s ljudima, biće teže nego ikad kontrolisati svoje troškove.

Upoznaćete se s drugim Blizancem i vrlo brzo shvatiti koliko ste slični. Zajedno ćete težiti razvoju, fizičkom i intelektualnom. Takođe, obratite pažnju i na člana svoje porodice koji će vam dati važne informacije koje će vas obradovati i ohrabriti.

Lažni prijatelj, lažni prijatelji, drugarice
Foto: Shutterstock

RAK

Sve što vam sada treba je barem kratko isključenje iz svakodnevnog života i malo osame. Verujte svojoj urođenoj intuiciji i slušajte svoje srce umesto da slušate ono što drugi govore. Vi najbolje znate šta je najbolje za vas.

Kada je u pitanju prostor u kojem živite, septembar neće biti dobro vreme za velika preuređenja i rušenje zidova, no biće idealan za organizaciju dokumenata i bacanje prastarih uspomena koje vam ne trebaju.

LAV

Septembar će obeležiti lenjost i romantika. Ali polako se počnite baviti zemaljskim, svakodnevnim stvarima, posebno onima vezanim za porodicu.

Vaš će život početi da sledi prethodno utabane staze, međutim, može doći do mnogih promena u pitanjima vezanim uz vašu voljenu osobu. Na vama je da vidite jesu li te promene korisne ili ne. U drugoj polovini meseca pozabavite se svojom finansijskom situacijom. Izvesno je da morate da napravite plan štednje ili opomenete osobe koje vam duguju novac.

DEVICA

Kada je u pitanju privatni život, septembar itekako obećava zanimljivosti. Od sada ćete veću pažnju posvećivati odnosima s drugim ljudima, a takođe ćete naučiti kako u njih vratite skladnost.

Takođe, verujte svojoj intuiciji. Privlačlite osobu kojoj su dom, porodica i tradicija najvažnije stvari u životu. Krajem meseca vaše će se finansijsko stanje poboljšati. Počećete da mislite o promeni automobila, a snovi o domu postaće sve stvarniji.

Foto: Shutterstock

VAGA

Septembar će za vas biti prelomni mesec u kojem ćete napraviti hrabar korak napred. Osoba s kojom ste u partnerskom odnosu pokazaće svoje ozbiljne namere, a nije isključeno ni doživotno partnerstvo, pogotovo ako se radi o Raku ili Jarcu.

Na poslu će situacija biti ponešto drugačija. Vaši saradnici bit će nervozni i razdražljivi, sve do punog Meseca krajem septembra. Ali u takvim situacijama uvek pazite da ste sami sebi na prvom mestu. Budete li smireni i staloženi, to će se preslikati i na druge ljude i smiriti njihove strahove.

ŠKORPIJA

Jako ste dugo čekali da se napokon normalizuju mnoga životna pitanja. U svoj život privlačite osobu koja ima slične karakteristike – uvek je odlučna, važan joj je red i organizacija, a trudi se da nađe vremena za sve. Ta će vam osoba biti i muza, i uzor.

Septembar je sjajno vreme i za početak timskog rada, kako na poslu tako i kada je u pitanju vjžbanje. Grupni treninzi učiniće čuda za vaše telo.

STRELAC

Pratiće vas osećaj slobode i sveobuhvatne energije. Zato će ovo vreme biti iskorišteno za društvene sastanke i brojne pustolovine, a razveseliće vas i jedna osoba koja se vratila s putovanja.

Bliži se vreme za promene u ljubavnom životu. Razmislite šta očekujete od života i ako se partner čini srećnim, razgovarajte o tome s njim. Ako ste slobodni, sažmite sve svoje veze i ne bojte se da živite život. Pripremajući projekt za posao, pokažite veliku predanost. Isplatiće se.

Zaljubljeni par Foto:Shutterstock

JARAC

Neka septembar bude mesec proveden s porodicom. Rešite se ljutnje i negativnih osećanja. Omogućite sebi i svojim voljenima prijatnu i prijateljsku atmosferu kako bi se svi koji su u vašem društvu osećali opušteno.

Vaša će pažnja u velikoj meri biti usmerena na osobe rođene pod znakom Bika, Vage i Škorpije, s kojima ćete pronaći zajednički jezik u umetnosti, muzici i drugim hobijima koji vas povezuju.

VODOLIJA 

U septembaru će vas pratiti dileme vezane uz suprotni pol koje ćete, na sreću, rešiti. Posebno će vas privući ljudi sa strastima sličnima vašima, a intelektualni izazov koji će vas malo oživeti daće vam neko rođen u znaku Device ili Blizanaca.

Krajem meseca moguće je poslovno putovanje. Moćićete na novom terenu i pred nepoznatim ljudima pokazati sve što znate pa se potrudite ostaviti što bolji utisak.

RIBE

Kada su u pitanju ljubavni odnosi, tražićete sklad i odmor od svakodnevnih problema. Čak i ako se razumete bez reči, vredi razgovarati s partnerom o svojim potrebama i planovima.

Ako ste roditelj ili u široj porodici imate decu, obratite povećanu pažnju na njih. Možda skrivaju neke probleme jer ih se boje ili se srame priznati, a neće znati da se nose s njima bez pomoći. Ako je pred vama poslovno putovanje, doneće iznenađujuće rezultate, a moguća je i promena posla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram