Dnevni horoskop za 30. 10: Lavovi pred testom u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: PARAMOUNT PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 30. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pokušajte potencijalne sukobe na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem da rešite kompromisnim dijalogom kako biste izbegli veće nerviranje.

Ljubav: Obratite pažnju danas – moguća iskušenja na emotivnom planu vas očekuju od osobe koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Dan je povoljan da se posvetite nekim neodložnim porodičnim obavezama vezanim pre svega za kuću, a ostatak dana posvetite sebi i odmoru.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite ljubavnim pitanjima i eventualno raščistite sa nekim dilemama iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Blizanci

Posao: Danas se pozabavite nekim nedovršenim obavezama ukoliko ih imate i pokušajte da se pozabavite nekim vidom relaksacije. Organizujte neki kraći izlet, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Bez nekih značajnijih poteza i promena na ljubavnom planu. Imate priliku da se pozabavite razmišljanjem o budućim planovima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Većina Rakova bi trebalo da se posveti adekvatnom odmoru ukoliko je moguće, a deo obaveza rasporedi i za naredni dan. Mogući su nepredvidivi novčani troškovi.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim poklonom, pokažite koliko vam je stalo ikoliko vam je potrebna.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Lav

Posao: Završite sa neophodnim obavezama, a ostatak dana posvetite sebi i nekoj fizičkoj aktivnosti. Prijaće vam posle izuzetno stresne i naporne radne sedmice.

Ljubav: Moguće je sasvim novo poznanstvo sa veoma intrigantnom osobom, koje bi moglo da bude dobar test vaših trenutnih osećanja i želja.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Devica

Posao: Sve što ste zamislili trebalo bi da ostvarite danas na manje-više zadovoljavajući način. Ipak, ostavite malo vremena i za opuštanje.

Ljubav: Bez nagoveštaja nekih kapitalnih promena u vašem ljubavnom životu za danas. Uglavnom ćete se baviti sopstvenim razmišljanjima i planovima na tu temu.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Dosta vaganja i traženja optimalnog rešenja na polju poslovnih aktivnosti očekuje većinu pripadnika astrološkog znaka Vage.

Ljubav: Odličan dan je pred vama za sve vrste zamisli i ideja koje vam se vrzmaju po glavi na polju ljubavnog delovanja. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je neki vid relaksacije.

Škorpija

Posao: Posle napornog perioda logično bi bilo da pokušate da resetujete svoju glavu i da se na adekvatan način opustite.

Ljubav: Evo vrlo dobrog dana da razmislite i zajedničkim naporima podignete vaš partnerski odnos na još viši nivo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Sasvim povoljan dan je pred Strelcima na svim poslovnim poljima da se bez većih problema izbore sa svim planiranim obavezama. Moguće su i neke povoljne vesti ukoliko sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav: Iskoristite ovaj prvi dan vikenda da se na najbolji način opustite, posvetite nekim zajedničkim interesovanjima i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Poželjno bi za većinu Jarčeva bilo da se i danas pozabave sređivanjem zaostale dokumentacije iz prošlog perioda kako bi izbegli ozbiljnije propuste.

Ljubav: Nemojte biti brzopleti sa donošenjem nekih odluka tokom ovog dana. Saslušajte i drugu stranu.

Zdravlje: Moguće su kardiovaskularne tegobe. Prokontrolišite krvni pritisak.

Vodolija

Posao: Postoji mogućnost za postizanje nekih bitnih dogovora vezanih za buduće poslovne projekte. Neki vaši originalni projekti bi mogli da zažive.

Ljubav: Pokušajte da ne namećete drugoj strani isključivo svoje stavove i razmišljanja. To će samo stvoriti negativnu atmosferu bez potrebe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Povoljne vesti mogle bi da vam pristignu u vidu ponude za unapređenje poslovne pozicije.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ljubomorne komentare druge strane. Otvorenim razgovorom sve se može rešiti.

Zdravlje: Pad imuniteta, uzimajte više vitamina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana