Kom znaku će sezona Škorpije doneti sreću, a kom izazove

Horoskop
Foto: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić piše o sezoni Škorpije i otkriva kako će ona uticati na nas.

Uveliko se nalazimo u sezoni strastvene, seksepilne, intuitivne Škorpije, koja će nam život do 22. novembra oplemeniti novim izazovima i voljom da postignemo nove uspehe.

Biće prisutna energija na koju niko neće ostati imun, a koju će na momente biti jako teško obuzdati.

Sve rezerve snage ćemo upregnuti zarad postizanja ciljeva, ali i materijalizovati mnoge želje. Sada smo pozvani da se oslobodimo neosnovanih strahova, iscelimo sebe i učinimo život sadržajnijim i kvalitetnijim. Stižu nove, strastvene veze koje počinju magnetičnim pogledima, harizmom, opsesijom, a epilog će zavisiti od zrelosti partnera.

Toliko će vas opčiniti da nećete moći da prestanete misliti o njemu, bićete potpuno zavedeni. Može vas fatalno privući osoba koja je zauzeta, emotivno nedostupna ili želi samo avanturu, zato pripazite. Tu strasti treba obuzdati, jer razum ne sme da popušta. Vreme je da se preuzme rizik, zađe u nove izazove, nepoznat teren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk


Istina mora da pobedi, a iskrenost će nadmašiti priče kojima fali kvalitet, želja i volja da bi opstale.

Tri znaka koja će najintenzivnije i najbolje osećati i primiti ovu energiju su Rakovi koji se u ovo vreme mogu zaljubiti i razviti strastvenu emotivnu priču, Škorpije koje će preporoditi svoj život iz korena i privlačiti poglede gde god se nalazile, kao i Ribe kojima će intuicija pomoći da pronađu rešenja za svoje probleme i skroje nove planove koji ih vode u nove životne uspehe.

Znakovi kojima će ovaj period biti izazovan su Ovnovi, kojima će nalet energije i napetosti uticati na krizu svesti, te će više kukati nad problemima no inače, Lavovi koji će teško obuzdati svoje emocije i biti izrazito razdražljivi, kao i Strelčevi koji će se povući iz javnosti, uzeti odmor i stvari posmatrati iz senke što je za njih krajnje atipično.

***

Bonus video: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram