Kako su Džulija i njen muž opstali 20 godina – razdvojeni

džulija roberts
Foto: Pedro Andrade, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Malo-malo, pa čujemo kako se Džulija Roberts i njen suprug Deni Moder razvode. Ti tračevi uglavnom dolaze zbog njihovog pomalo čudnog načina života jer se već godinama priča kako žive u odvojenim kućama.

Za par koji je u braku dve decenije govorilo se svašta. Prvo se šuškalo da je Džulija kupila kuću u San Francisku da bi pobegla od Denija, s kojim ima troje dece. Ona naime jeste kupila velelepno imanje od 8,3 miliona dolara, ali veliko je pitanje da li je to bio znak razvoda kako su neki mediji pisali. A pisalo se kako bi njihov razvod bio nezamislivo papren, da bi bilo vrlo teško podeliti bogatstvo od 300 miliona dolara i da su zajedno samo fiktivno zbog dece, te je zato Džulija i kupila novu kuću – da ima gde da pobegne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Međutim, njih dvoje imaju nebrojeno nekretnina širom sveta, te je malo sumnjivo da bi Džulija morala da kupi novu kuću samo da bi što pre pobegla od muža, pišu na sajtu Suggest.com.

Ipak, njih dvoje su iz nekog razloga posebno zanimljivi tabloidima koji očigledno žele da ih razdvoje. Stoga su pisali i kako je tokom karantina Džulija bila u Novom Meksiku, u svojoj planinskoj oazi daleko od muža. Ispostavilo se kasnije da je ona tamo nakratko otišla na odmor.

Pričalo se i kako njih dvoje ne mogu da se slože oko toga gde će da žive jer je ona navodno želela u San Francisko, a on da ostane u Los Anđelesu.

I šta se krije iza svega

Izgleda da Džulija jednostavno pokušava da vodi normalan život u Malibuu i da svoju porodicu sačuva od medija.

„Mi smo jednostavno zahvalni na tome što se osećamo kao i svaka druga porodica u našoj ulici.“

Ipak, u svemu jeste interesantno to što oni žive malo drugačije od drugih – vreme provode i odvojeno na dve lokacije, u dve kuće koje imaju u Malibuu, i to na 20 minuta udaljenosti, pišu na sajtu HelloMagazine.com.

Ali to nužno ne znači da se ne vole.

„On je do ovog trenutka moje omiljeno ljudsko biće. Zanima me šta on misli ili ima da kaže više nego bilo ko drugi. Zaista, mi smo ovako srećni. Mi zaista prijamo jedno drugom i uživamo jedno u drugom“, kazala je Džulija jednom prilikom.

I samo zato što se ona i suprug trude da sačuvaju sebe od surovih očiju javnosti, ne znači da se – ne viđaju, pišu na sajtu WomenWorking.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔ Queens ♚ (@lovelyqueens)

Moguće je da se ona viđa stalno po svetu sa bivšima i da je teška, kao što pišu tabloidi, ali isto tako je moguće da njih dvoje imaju nešto vredno što žele da sačuvaju, pa makar to značilo da žive kao – komšije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri