Dnevni horoskop za 27. 10: Jarac da se čuva žustrih polemika

dnevni horoskop
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 27. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Moguće je da vas očekuje neki povoljan poslovni dogovor tokom ovog dana. Višak vremena mogli biste da iskoristite i posvetite se nekim kućnim, porodičnim obavezama ili aktivnostima sa vašim bližnjima.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i motiv za malo veći angažman u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Bikovima. Očekuje vas par pozitivnih razgovora i dogovora, a moguć je i kraći put.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekuje vas miran i pušten dan. Iskoristite svaki slobodan trenutak i posvetite ga voljenoj osobi.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Iako vas možda očekuje nešto veći obim obaveza, razloga za brigu ne bi trebalo da bude. Uspećete sve da realizujete na zadovoljavajući način.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim finim znakom pažnje, ukoliko se malo potrudite, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Budite realni u postavljanju poslovnih ciljeva i ne prihvatajte na sebe dodatne obaveze bespotrebno.

Ljubav: Po svoj prilici, miran i opušten dan možete očekivati i na ljubavnom planu. Posvetite dragoj osobi posebnu pažnju i uživajte u prijatnim trenucima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: I tokom ovog dana Lavovi ne bi trebalo da žure i brzaju jer su mogući propusti, posebno u papirologiji.

Ljubav: Pozabavite se sobom i ličnim dilemama u sferi ljubavi kako biste valjano mogli da napravite sledeći korak. Neke stvari ipak zavise od vas.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: Relativno stabilan i korektan dan za tipične Device znači da bi tokom ove srede trebalo sve bude da bude pod kontrolom. Računajte na podršku i pomoć osoba iz okruženja.

Ljubav: Ukoliko postoji neka dilema u vezi simpatične osobe koju ste nedavno upoznali, evo dobrog dana da ih u direktnom susretu proverite i otklonite. Samo napred.

Zdravlje: Obavite preventivne lekarske preglede.

Vaga

Posao: Uz dobru organizaciju i primenu neke od vaših omiljenih taktika, sve se može danas završiti bez većih problema.

Ljubav: Danas postoji velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata koji zavređuju vašu pažnju. Upotrebite svoj šarm i nećete zažaliti.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Škorpija

Posao: Bez naznaka nekih poteškoća ili prepreka danas na vašem poslovnom putu. Očekuje vas relativno miran i opušten dan.

Ljubav: Povoljan jedan za opuštanje, izlaske, ali i putovanje. Ukoliko nešto od toga imate na umu, obradujte svoju dragu osobu konkretnim predlogom i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Problem koji trenutno imate je nedostatak informacija, što govori o tome da neke situacije još uvek ne mogu da budu realizovane na način na koji vi želite i da čekate na ostvarenje planova.

Ljubav: Nije nemoguće da vam izvesne znake interesovanja i pažnje pokaže osoba koja je po godinama znatno starija od vas.

Zdravlje: Pad imuniteta, umor.

Jarac

Posao: Za većinu Jarčeva važi tokom ove srede osnovno upozorenje – budite strpljivi i izbegavajte žustre polemike oko važnih poslovnih pitanja.

Ljubav: Povoljan je dan za sve vrste zajedničkih aktivnosti koje ste planirali sa dragom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Bićete prezasićeni od posla i obaveza danas, što vas može poprilično unervoziti, posebno zbog zahtevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate. Budite fleksibilniji.

Ljubav: Fleksibilnost i spremnost na kompromis biće vam potrebni i u sferi ljubavi kako biste izbegli potencijalne nesuglasice.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Nekima od vas će ipak stići zaslužena nagrada za sav trud i nedaće kroz koje ste prošli u prethodnom periodu.

Ljubav: Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete i koje najviše volite.

Zdravlje: Moguća osetljivost pluća, respiratornog sistema.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život